Dette handler Nightlife om! - taget fra readme filen

Ofte stillede spørgsmål om Nightlife pakken

Dette handler Nightlife om! - taget fra readme filen

Indlægaf Annbirtha » 25. apr 2008, 07:41

NYT NIGHTLIFE-NABOLAG
---------------------
Din simmer sidder og kissemisser med sin date på en parkbænk. De kan ikke blot beundre den måde, månelyset spiller hen over parksøen på - de kan også se restauranten på den anden side af gaden og natklubben ved siden af. Nu kan simmere se nabobygninger, og et besøg på en anden grund er så let som at klikke på den! For at tage til centrum eller besøge et andet nabolag skal du ringe efter en taxi med telefonen eller klikke på din simmers bil.

Restauranter: Vi dækker dine simmers middagsbehov med alt, lige fra cafeteriaer i 50'er-stil til fine restauranter. Hop ind og få en hurtig bid mad, mens du er i byen, eller tag en date med til lidt stearinlys-romantik.

Bowlingbaner: Det er ikke blot de flotte skjorter, der trækker folk til de lokale bowlingbaner. Det er den bragende underholdning ved at vælte de der ti kegler.

Natklubber: Dans, til du segner, på en af de mange nye, trendy klubber, der er i hele midtbyområdet.


NYT DATING-SYSTEM
-----------------
Send din simmer ud på en date og se hans eller hendes kærlighedsliv blomstre. Dates er en god måde at opbygge forhold hurtigt på. Vælg din simmers dates med omhu, for de forelsker sig ikke i alle og enhver. Hver simmer er tiltrukket af nogle af de andre simmere vedkommende møder, og er komplet uinteresseret i andre. Find dem den rette match og se gnisterne flyve.


NYT MIDDAGSSYSTEM
-----------------
Dine simmere behøver ikke længere gode madlavningsfærdigheder for at kunne nyde fine gourmetretter. Tag dem med ud på en restaurant og BLIV VIST TIL BORD af en tjener eller en vært, hvorefter de kan slappe af og sludre, mens de bliver beværtet af tjenere og kokke. Hvis de spiller deres kort rigtigt, kan de måske endda slippe for at betale for det.


NYT TILTRÆKNING- OG KEMISYSTEM
------------------------------
Din simmer kan måske godt lide en anden simmer, men uden den der "specielle" gnist kan det at opbygge et kærlighedsforhold til en anden simmer i bedste fald være meget besværligt. Spar din romantiske indsats, til du møder en mere påvirkelig simmer. Simmere med god kemi mellem sig kan hurtigere og lettere opbygge deres forhold.

Du vil vide, at din simmer har god kemi med en anden simmer, når der dukker lynkiler op ved siden af vedkommende i din simmers forholdspanel. Når din simmer tænker på en simmer, han eller hun er tiltrukket af, kommer der en sky af hjerter rundt om tankeboblen.

Simmere på jagt kan nu hurtigt gennemse romantiske potentialer. Klik på din simmer og vælg CHECK RUMMET UD for at se, hvem der får hjertet til at banke hurtigere.

Det, din simmer tænder og ikke tænder på, kan også være med til at bestemme, om vedkommende er tiltrukket af en anden simmer.

Når du laver en simmer, er der et nyt faneblad på Stræben-skærmen, der lader dig se, hvad vedkommende tænder og ikke tænder på. Tidligere skabte simmere har en engangsdrik i deres inventarieliste kaldet FahNihDien-transpotylleren, der lader simmeren indstille, hvad han eller hun tænder og ikke tænder på.


NY MULIGHED FOR AT BRUGE KØRETØJER
----------------------------------
De dage, hvor din simmer ventede på andres biler er forbi! Nu kan dine simmere selv eje biler; de kan køre på arbejde, til midtbyen, eller bare sidde og nyde den i indkørslen. Der er fem forskellige typer biler, lige fra familievognen til den smarte sportsvogn, og alle fås i adskillige forskellige farver.

For at købe (og placere) en bil skal din simmer have en indkørsel. For at bygge en indkørsel skal du gå til Byg! og vælge Garage-ikonet. Når du har en indkørsel, kan du købe et køretøj og placere det i indkørslen.

For at skifte, hvilken simmer (inden for samme husholdning) der ejer en bil, skal du klikke på bilen og vælge SKIFT EJER.

Når dine simmere har sparet nok sammen til den sportsvogn, de altid har drømt om, vil de også gerne beskytte den fra elementernes rasen. For at tilføje en garage for enden af en indkørsel skal du placere en indkørselsudvidelse for enden af den oprindelige indkørsel. Derefter skal du placere en garagedør mellem de to indkørselsstykker. Efter det kan du trække vægge fra en garagedør hele vejen rundt om udvidelsesstykket og tilføje et tag. Du kan bygge garager som separate bygninger og tilføje dem til et eksisterende hus.


NY STRÆBEN
--------------
Nydelse: Nydelsessimmere elsker alt, der involverer sjov og velvære, og hader arbejde og stress. Hvad enten de er i byen eller slapper af derhjemme, er deres store mål at leve et liv i luksus og nydelse.


NYE TING
---------
The Sims 2 Nightlife-udvidelsespakken har over 125 nye ting at lege med, deriblandt følgende:

Belønninger:
FahNihDien-kugle: Denne elektrificerende dims kan vende helt op og ned på din simmers liv ved at ændre hans eller hendes livsstræben. Køb denne godbid i Stræberbelønningspanelet med de stræberpoint, din simmere kan optjene ved at opfylde ønsker.

Ting:
DJ-stand: Grav i dine kasser og hiv den vildeste vinyl frem.
Kortbord: Spil dine kort rigtigt for at tjene simoleoner og respekt fra de andre korthajer.
Elektrodansesfære: Det er en god måde at opbygge kropsfærdighed på at fyre den af i EDS'eren, men simmere uden kropsfærdighed skal passe på - det er ikke så nemt, som det ser ud..
Karaokemaskine: Syng de sange, du elsker, for at imponere dine venner og gøre kur til en ny romantisk interesse.
Kiste: Satin-velvælre og den bedste konstruktion, simmere kan købe, og en kiste holder din solfølsomme simmer indespærret i fredelig, mørk sikkerhed.
Fotoboks: Denne allestedsnærværende boks giver et minde om en sjov nat i byen eller et halvprivat sted, hvor to simmere kan være sammen.


NYE STILARTER
----------
The Sims 2 Nightlife tilbyder dig nyde måder at bygge og indrette dine simmeres huse på, nye beklædninger at friske deres garderober op med, og nye genstande der kan sætte krydderi på deres tilværelser.

Der er fire nye stilsamlinger, der kan hjælpe dig med at designe nye grunde: Bowling, Biler (kun for hjemmegrunde), Natklub og Restaurant. For at få adgang til disse samlinger skal du gå til Køb! eller Byg! og vælge Samlinger-ikonet. Medmindre andet er angivet, er disse samlinger kun tilgængelige på offentlige grunde.

NYE IKKE-SPILBARE FIGURER
-------------------------
Sigøjner-matchmaker:
En smule penge rækker ikke altid langt. Med matchmakeren er succesen for hendes match meget påvirket af, hvor mange simoleoner du smider ned i hendes ivrige hænder. Hun vil acceptere en "donation" af ethvert beløb op til §10000, så vær ikke nærig, hvis du har nok simoleoner at brænde af - du kan måske ende med en ny flamme.
Matchmakeren har også en lille ting oppe i sit ærme, som hun kalder Elskovsdrikken. For den rette pris kan din simmer nappe en slurk af denne brug og midlertidigt forøge sin tiltrækningskraft.

Vampyrer:
Disse mørke skabninger nyder natten som få andre, men simmere under vampyrforbandelsen kan ikke tåle sollys. Stakkels den vampyrsimmer, der lader tiden løbe og blive ude efter solopgang. Hvis de begiver sig udenfor i dagslyset, falder deres behov hurtigt, og de vil inden længe dø. For at bringe din vampyrsimmer velvære igennem den lange, lyse dag skal du investere i en hyggelig kiste. De er hermetisk forseglede for at holde alle irriterende solstråler ude, så din slumrende simmer ikke bliver forstyrret.
:D
Brugeravatar
Annbirtha
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 2259
Tilmeldt: 4. jun 2005, 14:51
Geografisk sted: Ålborg

Tilbage til Sims 2 Nightlife

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 0 gæster

cron