University Kan ikke installeres

Har du problemer med dit spil af teknisk art, så søg hjælp her.

University Kan ikke installeres

Indlægaf Chrik » 21. jan 2006, 16:32

Jeg har University men min stationære computer er min fars og da jeg fik mig egen så skulle jeg jo installere det men så var det sådan at nå den skulle installere Sound så stoppede den Hvad skal jeg gøre?
Chrik is back! (Oh no!)
Brugeravatar
Chrik
Karriere-sim
Karriere-sim
 
Indlæg: 625
Tilmeldt: 28. dec 2005, 13:09

Indlægaf Seje » 21. jan 2006, 16:33

vænde
Prøv det her spil http://www.travian.dk/?uc=dk1_16214
Jeg hedder Seje___M
(3x_)

prøv at se om du kan knække denne kode: WECGEWHYAAIORTNU
Brugeravatar
Seje
Filosofisk sim
Filosofisk sim
 
Indlæg: 739
Tilmeldt: 23. dec 2005, 19:41
Geografisk sted: Et sted på jorden

Vænde?

Indlægaf Chrik » 22. jan 2006, 09:22

Vænde? hvad mener du om det?
Chrik is back! (Oh no!)
Brugeravatar
Chrik
Karriere-sim
Karriere-sim
 
Indlæg: 625
Tilmeldt: 28. dec 2005, 13:09

Indlægaf Annbirtha » 22. jan 2006, 09:49

En stor hjælp ville nok være om du beskrev nærmere hvad der går galt og hvornår, om det er en stationær du selv har eller hva'.
Har du haft det installeret før, eller andre ting du kan sige om det, så er det lidt nemmere at hjælpe dig. :wink:
Jeg ved nu heller ikke lige hvad Seje mener, mener hun "vente", så forstår jeg heller ikke hvad hun mener med det :dontknow:
Brugeravatar
Annbirtha
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 2259
Tilmeldt: 4. jun 2005, 14:51
Geografisk sted: Ålborg

hej

Indlægaf Chrik » 22. jan 2006, 12:16

Ja jeg mener det at det er en bærbar og at det er en Acer Jeg startede med at installere det og så gik den i gang men lidt tid senere da den var i gang med at installere stoppede den og sagde "Kan ikke overføre sound" og jeg sku åbenbart lukke var det en bedre forklaring
Chrik is back! (Oh no!)
Brugeravatar
Chrik
Karriere-sim
Karriere-sim
 
Indlæg: 625
Tilmeldt: 28. dec 2005, 13:09

Indlægaf Annbirtha » 23. jan 2006, 07:35

Måske har din computer for lidt ram til at køre Sims 2.
Det kan også være at du skal opdatere Driverne til dit lydkort og Grafikkort, der kan din far måske hjælpe dig hvis du ikke ved hvordan man gør :lol: ellers må du bare spørge herinde igen.
Hvis det er en bærbar computer du har, er det ikke sikkert at den er kraftig nok til at spille Sims 2, den kan måske til nød trække Sims 2 grundspillet men ikke udvidelsespakkerne.
Men prøv at opdatere dine Drivere først, det er sikkert der det er galt. :wink:
Andre må da gerne hjælpe lidt med dette spørgsmål, da jeg ikke er en mester indenfor sådan noget. :dontknow:
Det kunne forresten også være at du skulle prøve at deaktivere din Antivirus imens du installerer ... :Tænker:
Brugeravatar
Annbirtha
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 2259
Tilmeldt: 4. jun 2005, 14:51
Geografisk sted: Ålborg

Indlægaf ttsen2004 » 23. jan 2006, 18:27

Jeg skulle installere Sims2 (grundpakken) på min datters bærbare pc, og 3 gange "frøs" installationen, så jeg måtte afbryde og starte forfra. Men når jeg startede installationen forfra, var det ligesom om den startede der hvor den frøs sidste gang, og kom så et stykke længere hver gang.

Det lykkedes - og nu spiller hun sims2 uden problemer :D

Nu er vi bare spændt på om vi kan installere udvidelsespakkerne. :?:

Jeg tror der kan være et problem med hukommelsen i bærbare fordi de fleste har integreret grafikkort

Så prøv igen når du har opdateret driverne, og giv dig god tid :)
Billede = EA sim side.

TILLYKKE med MARC - den lille charmetrold :)
Brugeravatar
ttsen2004
Opdagelses-sim
Opdagelses-sim
 
Indlæg: 311
Tilmeldt: 8. jan 2006, 13:45
Geografisk sted: Østjylland

Indlægaf Annbirtha » 24. jan 2006, 09:13

Jeg tror du har ret ttsen, for jeg prøvede nemlig også at installere det på min mors bærbare, og den vil altså kun sluge grundpakken, og spillet er meget langsom og hakkene.
Tak for dit besyv ttsen :wink:
Brugeravatar
Annbirtha
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 2259
Tilmeldt: 4. jun 2005, 14:51
Geografisk sted: Ålborg

Ok tak

Indlægaf Chrik » 7. feb 2006, 09:46

Det skal jeg gøre ok så ved jeg hvad jeg ønsker til jul! :wink:
Chrik is back! (Oh no!)
Brugeravatar
Chrik
Karriere-sim
Karriere-sim
 
Indlæg: 625
Tilmeldt: 28. dec 2005, 13:09

Øhh forvirret

Indlægaf Chrik » 10. feb 2006, 09:57

øhh hvordan kan den så sluge Night Life? :roll:
Chrik is back! (Oh no!)
Brugeravatar
Chrik
Karriere-sim
Karriere-sim
 
Indlæg: 625
Tilmeldt: 28. dec 2005, 13:09

Re: Øhh forvirret

Indlægaf Frillen » 10. feb 2006, 13:03

Chrik skrev:øhh hvordan kan den så sluge Night Life? :roll:

Hvis den ikke kan klare University, vil den slet ikk kunne klare Nightlife, da det kræver meget større computer end selve spillet Sims 2 kræver og University :wink:
NB: Alle Sims2You downloads fungerer 112% sammen med andesteg og risengrød
Min EA Sims2-side: http://thesims2.ea.com/mysimpage/mysimp ... _id=126444

Billede
Brugeravatar
Frillen
Administrator
Administrator
 
Indlæg: 1831
Tilmeldt: 16. mar 2005, 20:14
Geografisk sted: Hjørring


Tilbage til Teknisk Hjælp

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 3 gæster

cron