Installation af gamle nabolag.

Har du problemer med dit spil af teknisk art, så søg hjælp her.

Installation af gamle nabolag.

Indlægaf kervern » 20. jan 2006, 20:59

Hej allesammen :)

Jeg har et lille problem som jeg lige ville høre om der var nogen som ville hjælpe med:

Der gik for et stykke tid siden kuk i mit spil (før nightlife), og jeg gemte min mappe med nabolager. Efter en geninstallation, installerede jeg kun mine egne og min søsters nabolag (spørg mig ikke hvorfor). Jeg spillede jo så videre og kom langt med mine gamle nabolag.

Nu har jeg så Nightlife og vil gerne have de gamle Nydeligrup og Særby (Veronaville også?) tilbage. Men jeg tænker bare på om at jeg bare kan lægge dem ind i min sims2 mappe. Fordi de er jo tilpasset University, så ved ikke om der ville gå kuk i det hvis de bliver installeret?
Kervern

Lige børn leger bedst, men de skæve har det sjovest! (Rune T. Kidde)
Brugeravatar
kervern
Karriere-sim
Karriere-sim
 
Indlæg: 546
Tilmeldt: 22. jul 2005, 10:27
Geografisk sted: Københavns amt

Indlægaf Annbirtha » 21. jan 2006, 10:09

Du kan, hvis du gerne vil genoprette de 3 nabolag der følger med spillet fra starten, blot slette dem i den mappe der hedder Neighborhoods i din Sims 2 mappe.
Når du sletter dem vil spillet selv generere helt nye nabolag næste gang du starter spillet op, helt dugfriskt.
Det drejer sig altså om at slette nablolag 1, 2 og 3. :wink:
Brugeravatar
Annbirtha
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 2259
Tilmeldt: 4. jun 2005, 14:51
Geografisk sted: Ålborg

Indlægaf kervern » 21. jan 2006, 13:49

Jo, men det er ikke helt det jeg mener Annbirtha.
Det er i de 3 starter nabolag havde jeg også gemte familier....

Jeg har dem liggende, men som sagt i university version...
Kervern

Lige børn leger bedst, men de skæve har det sjovest! (Rune T. Kidde)
Brugeravatar
kervern
Karriere-sim
Karriere-sim
 
Indlæg: 546
Tilmeldt: 22. jul 2005, 10:27
Geografisk sted: Københavns amt

Indlægaf Annbirtha » 21. jan 2006, 14:19

Så er jeg bange for at vi skal bruge et klogere hoved, sorry Kervern.
:wink:
Brugeravatar
Annbirtha
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 2259
Tilmeldt: 4. jun 2005, 14:51
Geografisk sted: Ålborg

Indlægaf kervern » 21. jan 2006, 14:56

Hehe det er helt i orden Annbirtha :wink: :P
Kervern

Lige børn leger bedst, men de skæve har det sjovest! (Rune T. Kidde)
Brugeravatar
kervern
Karriere-sim
Karriere-sim
 
Indlæg: 546
Tilmeldt: 22. jul 2005, 10:27
Geografisk sted: Københavns amt

Re: Installation af gamle nabolag.

Indlægaf wholle » 22. jan 2006, 00:19

kervern skrev:Nu har jeg så Nightlife og vil gerne have de gamle Nydeligrup og Særby (Veronaville også?) tilbage. Men jeg tænker bare på om at jeg bare kan lægge dem ind i min sims2 mappe. Fordi de er jo tilpasset University, så ved ikke om der ville gå kuk i det hvis de bliver installeret?

Hvis du stadig har University installeret kan du godt lægge dem ind, programmet finder selv ud af at endre dem til Nightlife 1. gang nabolaget bliver åbnet :D
Brugeravatar
wholle
Co-Admin
Co-Admin
 
Indlæg: 1241
Tilmeldt: 2. aug 2005, 09:15
Geografisk sted: Her!

Indlægaf kervern » 22. jan 2006, 11:43

Fedt! Jeg prøver.

Tusind tak Wholle :D
Kervern

Lige børn leger bedst, men de skæve har det sjovest! (Rune T. Kidde)
Brugeravatar
kervern
Karriere-sim
Karriere-sim
 
Indlæg: 546
Tilmeldt: 22. jul 2005, 10:27
Geografisk sted: Københavns amt

Indlægaf Søren » 4. mar 2006, 10:22

Annbirtha skrev:Du kan, hvis du gerne vil genoprette de 3 nabolag der følger med spillet fra starten, blot slette dem i den mappe der hedder Neighborhoods i din Sims 2 mappe.
Når du sletter dem vil spillet selv generere helt nye nabolag næste gang du starter spillet op, helt dugfriskt.
Det drejer sig altså om at slette nablolag 1, 2 og 3. :wink:

Nu har jeg så slettet de tre nabolag der var med spillet, men de er ikke kommet tilbage :cry:
Jeg slettede mapperne i Neighborhoods, de mapper jeg slettede hed N001, N002 og N003. Hvad har jeg gjort forkert :?:
Venlig hilsen
Søren
Brugeravatar
Søren
Karriere-sim
Karriere-sim
 
Indlæg: 530
Tilmeldt: 19. nov 2005, 13:02
Geografisk sted: Odense

Indlægaf Briher » 4. mar 2006, 11:07

Jeg har ikke prøvet at slette de nabolag som Annbirtha foreslog, men en gang for længe siden (før udvidelsespakkerne) prøvede jeg at slette et nabolag og "sætte det tilbage" til udgangspunktet ved at kopiere det tilsvarende nabolag fra C:\Programmer\EA GAMES\The Sims 2\TSData\Res\UserData\Neighborhoods. Der ligger N001, N002, N003 og tutorial.
Om man stadig kan gøre det efter udvidelsespakkerne ved jeg ikke, men siden dine nabolag alligevel er væk ... :wink:
Hilsen Briher
___________
http://www.briher.dk
Billede = EA sim side.
Brugeravatar
Briher
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 1631
Tilmeldt: 16. maj 2005, 14:51
Geografisk sted: Århus

Indlægaf Søren » 4. mar 2006, 11:13

Briher skrev:C:\Programmer\EA GAMES\The Sims 2\TSData\Res\UserData\Neighborhoods. Der ligger N001, N002, N003 og tutorial.

Der er ikke nogen mappe der hedder TSData :icon_cry2:

Men tak fordi du prøvede at hjælpe briher :D
Venlig hilsen
Søren
Brugeravatar
Søren
Karriere-sim
Karriere-sim
 
Indlæg: 530
Tilmeldt: 19. nov 2005, 13:02
Geografisk sted: Odense

Indlægaf Frillen » 4. mar 2006, 12:01

Søren hvis spillet skal gendanne dine nabolag, så er du nødt til at slette eller ændre navnet på hele mappen The Sims 2 inde i ..\Dokumenter\EA Games\
Så starter du spillet op og det vil så lave en ny sims2 spilmappe til dig :wink:
NB: Alle Sims2You downloads fungerer 112% sammen med andesteg og risengrød
Min EA Sims2-side: http://thesims2.ea.com/mysimpage/mysimp ... _id=126444

Billede
Brugeravatar
Frillen
Administrator
Administrator
 
Indlæg: 1831
Tilmeldt: 16. mar 2005, 20:14
Geografisk sted: Hjørring

Indlægaf Søren » 4. mar 2006, 14:37

Tusind tak for hjælpen Frillen :2thumbsup:

Nu virker det :D
Venlig hilsen
Søren
Brugeravatar
Søren
Karriere-sim
Karriere-sim
 
Indlæg: 530
Tilmeldt: 19. nov 2005, 13:02
Geografisk sted: Odense

Indlægaf Annbirtha » 5. mar 2006, 09:20

For sent på den kan jeg se, men godt at det nu virker igen Søren.
Jeg har haft travlt i min nye blomsterbutik ... hehe. :lol:
Brugeravatar
Annbirtha
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 2259
Tilmeldt: 4. jun 2005, 14:51
Geografisk sted: Ålborg


Tilbage til Teknisk Hjælp

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 3 gæster

cron