Ting Forsvinder

Har du problemer med dit spil af teknisk art, så søg hjælp her.

Ting Forsvinder

Indlægaf o1-Freja » 19. okt 2006, 16:36

Ja altså nu har jeg kun body shop ting i min downloadesmappe
men, nu kommer det jeg ikke forstår de kommer ikke ind i mit spil . !
Hvilket jeg ikke forstår nogen der ved hvorfor de ikke kommer ? :?
Freja :D
Brugeravatar
o1-Freja
Frygtløs sim
Frygtløs sim
 
Indlæg: 366
Tilmeldt: 10. sep 2006, 12:42
Geografisk sted: Silkeborg

Indlægaf Briher » 20. okt 2006, 01:16

Mine downloads forsvandt også, ligesom de gjorde da jeg installerede OFB. Men jeg flyttede downloads mappen over i min "midlertidig opbevaring' mappe (udenfor Sims 2 mappen) og bagefter tilbage igen.
Og vupti - alle mine downloads var tilbage. :D
Hilsen Briher
___________
http://www.briher.dk
Billede = EA sim side.
Brugeravatar
Briher
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 1631
Tilmeldt: 16. maj 2005, 14:51
Geografisk sted: Århus

Indlægaf o1-Freja » 20. okt 2006, 09:29

Altså da jeg installerede Pets så lagde jeg dem i en anden mappe og da det var installeret, lagde jeg dem tilbage men de kommer stadig ikke ind i mit spil ?
Freja :D
Brugeravatar
o1-Freja
Frygtløs sim
Frygtløs sim
 
Indlæg: 366
Tilmeldt: 10. sep 2006, 12:42
Geografisk sted: Silkeborg

Indlægaf Briher » 20. okt 2006, 10:47

Har du sikret dig at brugerinhold er slået til ?
Jeg har normalt brugerindhold slået til, men Pets installationen slog det fra, så jeg skulle lige klikke det til igen.
Hilsen Briher
___________
http://www.briher.dk
Billede = EA sim side.
Brugeravatar
Briher
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 1631
Tilmeldt: 16. maj 2005, 14:51
Geografisk sted: Århus

Indlægaf o1-Freja » 20. okt 2006, 10:58

Bruger indholdet hvad mener du altså når jeg åbner skal der jo normalt komme en boks hvor man skal trykke ok og så har man slået det til men den kommer ikke.
Freja :D
Brugeravatar
o1-Freja
Frygtløs sim
Frygtløs sim
 
Indlæg: 366
Tilmeldt: 10. sep 2006, 12:42
Geografisk sted: Silkeborg

Indlægaf Briher » 20. okt 2006, 14:48

Prøv at gå ind under spilindstillinger (... + tandhjulene)

"Lad kataloger vise brugerdefineret indhold" skal være sat til "Til" hvis du vil se brugerindhold.
"Vis brugerindholsdialog ved start" vil vise boksen ved start hvis den er sat til "Til", men viser ingen boks hvis den er "Fra"
Hilsen Briher
___________
http://www.briher.dk
Billede = EA sim side.
Brugeravatar
Briher
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 1631
Tilmeldt: 16. maj 2005, 14:51
Geografisk sted: Århus

Indlægaf o1-Freja » 20. okt 2006, 15:00

Tak, tror lige det skal prøves af
:'D
Freja :D
Brugeravatar
o1-Freja
Frygtløs sim
Frygtløs sim
 
Indlæg: 366
Tilmeldt: 10. sep 2006, 12:42
Geografisk sted: Silkeborg

Indlægaf o1-Freja » 20. okt 2006, 15:18

Det virker stadig ikke.. det var slået til og det eneste der havde med bruger lavet indhold at gøre, der ikke var slået til vasr om der skulle komme den der boks når jeg startede men, tror ikke det hjælper så har du andre forslag ?
Freja :D
Brugeravatar
o1-Freja
Frygtløs sim
Frygtløs sim
 
Indlæg: 366
Tilmeldt: 10. sep 2006, 12:42
Geografisk sted: Silkeborg

Indlægaf Briher » 20. okt 2006, 15:41

Ikke lige nu, men hvis jeg kommer i tanke om noget, så skal du nok få besked.
Men hvis der er andre som har nogle "guldkorn", så bland jer endelig :wink:
Hilsen Briher
___________
http://www.briher.dk
Billede = EA sim side.
Brugeravatar
Briher
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 1631
Tilmeldt: 16. maj 2005, 14:51
Geografisk sted: Århus

Indlægaf o1-Freja » 20. okt 2006, 15:44

Ja tak besvimer snart hvis det ikke virker jeg savner sådan at bruge de hentede ting ! bland jer hvis i kan hjælpe !

Men når man trykker til, at den boks skal komme når man starter,
der hvor det er så bliver (*) aktiveret
så trykker jeg på den, men i boksen hvor der skal stå det der er i min mappe er der ingen ting !, jeg tror der har vi problemet men det har aldrig været et problem før, Hvad er der sket

Jeg er bare så meget nede ! :vsad:
Senest rettet af o1-Freja 21. okt 2006, 09:33, rettet i alt 1 gang.
Freja :D
Brugeravatar
o1-Freja
Frygtløs sim
Frygtløs sim
 
Indlæg: 366
Tilmeldt: 10. sep 2006, 12:42
Geografisk sted: Silkeborg

Indlægaf Annbirtha » 21. okt 2006, 09:27

Det kunne måske hjælpe hvis du installrede Cep filen fra Modthesims igen, eller du kan prøve at lave en ny mappe der hedder Downloads og flytte dine filer derover i, det er nogen gange det hjælper. :?
CEP finder du her:
http://files.modthesims2.com/getfile.php?file=254186
Linket er til den automatiske installering, det er en zip fil så den skal lige pakkes ud først. :wink:
Brugeravatar
Annbirtha
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 2259
Tilmeldt: 4. jun 2005, 14:51
Geografisk sted: Ålborg

Indlægaf o1-Freja » 21. okt 2006, 09:35

til Sims clean eller hvad ?

men jeg kan ikKe se den skal jeg logge ind først ?

og det er fordi jeg skal til og lave mit hus til frillerup men det kan jeg ikke uden mit tøj så ?

det er ret nedtur.. :?
Freja :D
Brugeravatar
o1-Freja
Frygtløs sim
Frygtløs sim
 
Indlæg: 366
Tilmeldt: 10. sep 2006, 12:42
Geografisk sted: Silkeborg

Indlægaf Briher » 21. okt 2006, 10:01

Tøj behøver ikke CEP filerne, så det er ikke det. :(
Hilsen Briher
___________
http://www.briher.dk
Billede = EA sim side.
Brugeravatar
Briher
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 1631
Tilmeldt: 16. maj 2005, 14:51
Geografisk sted: Århus

Indlægaf o1-Freja » 21. okt 2006, 10:07

Tænkte nok,

men hvis det er at man markere,
flere på engang og siger åben ja skulle den ger ne åbne alle men sims 2 body shop udpaker eller hvad det er men nu kommer der en besked fordi jeg engang har brugt clean til at rydde op i dem men nu kan jeg ikke slette den helt men har slettet selveprogrammet men nu er der stadig den sidste tilbage jeg tror den er skyld i mit lille uheld men nu vel jeg lige selv prøve så er der nogle der kan give mig linket til The sims 2 clean programmet ? :?
Freja :D
Brugeravatar
o1-Freja
Frygtløs sim
Frygtløs sim
 
Indlæg: 366
Tilmeldt: 10. sep 2006, 12:42
Geografisk sted: Silkeborg

Indlægaf Briher » 21. okt 2006, 14:46

Sims2pack clean installer programmet får du her http://sims2pack.modthesims2.com/
Hilsen Briher
___________
http://www.briher.dk
Billede = EA sim side.
Brugeravatar
Briher
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 1631
Tilmeldt: 16. maj 2005, 14:51
Geografisk sted: Århus

Næste

Tilbage til Teknisk Hjælp

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

cron