The Sims 3 hjælp

Her kan i diskutere alt muligt vedrørende The Sims 3, som udkom den 4. juni 2009
Forumregler
Her vil vi prøve at give jer alle de Sims 3 nyheder, som vi kan finde.
I kan desuden selv lave indlæg med jeres tanker, spørgsmål og viden omkring The Sims 3, som forventes at udkomme i foråret 2009!
Vær venlig at holde en god tone, samt lade være med at opdigte nyheder for at få opmærksomhed, sørg så vidt mulig for at angive jeres kilde, hvis i har fundet nyt omkring The Sims 3!
Ingen kan bruge løse rygter og løgne til noget andet end at blive forvirret over!

The Sims 3 hjælp

Indlægaf Elisabeth » 25. sep 2010, 11:08

Okay så jeg har kikket lidt rundt, og det ser ikke ud til at andre har mit problem. Jeg har haft rigtig meget bøvl med min basis pakke, først har jeg to computere som passer kravene fint (altså for at spillet kan køre) Så begynder det at gå ned af bakke. Min bærbar kan ikke længere spille det efter at jeg har installeret drømmejob, så jeg afinstallere det hele og prøver at gen-installere det igen. Min computer kan pludselig ikke læse cd'en og jeg har derfor ikke mulighed for at installere det på ny. Det samme sker for min stationær computer. På mine forældres computer virkede det fint indtil jeg installerede den seneste patch som så fik mit spil til at spasse. Jeg afinstallerede også det og nu kan den computer heller ikke indlæse CD'en :| Der er ikke nogen ridser på cd'en, men der er en 'plet'.. Jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare det, men jeg tror ikke det er skyld i at det ikke virker mere... Jeg tænkte så, er det ikke selve spillet der er noget galt med, siden det ikke virker på 3 computere?! Hjælp mig :(
Qnuz ElisBillede

- Nogen gange er jeg en anelse... Jaa ... Bimelim?? Billede
- I'm me do you have a problem?!
Brugeravatar
Elisabeth
Karriere-sim
Karriere-sim
 
Indlæg: 545
Tilmeldt: 10. jan 2007, 16:43
Geografisk sted: Odense 0:)

Re: The Sims 3 hjælp

Indlægaf Annbirtha » 30. sep 2010, 07:13

Kunne du låne en cd af en anden og så blot skrive dit eget registreringsnummer ind når den beder om det? Måske det kan lade sig gøre så, hvis det nu alligevel er cd´en det er galt med.
En ringe hjælp, men det er hvad jeg kan byde ind med, beklager :(
Brugeravatar
Annbirtha
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 2259
Tilmeldt: 4. jun 2005, 14:51
Geografisk sted: Ålborg


Tilbage til The Sims 3 generelt

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

cron