Dette handler Bon Voyage om! - taget fra readme filen

Ofte stillede spørgsmål om Bon Voyage pakken

Dette handler Bon Voyage om! - taget fra readme filen

Indlægaf Annbirtha » 25. apr 2008, 07:55

Feriemål
Dine simmere kan vælge blandt tre forudlavede lokaliteter, eller du kan lave dine helt egne steder. Hvad enten de beslutter sig for at nyde smagen af det eksotiske Fjernøsten, slappe af oppe i bjergene eller muntre sig på en tropeø, så vil de med garanti have det sjovt.

* Takemizu-landsbyen
- Rolige zen-haver og egnsretter byder dine simmere velkommen til Fjernøsten. Hvad enten de udøver yoga under et bonsaitræ eller lader deres bekymringer fordampe i naturlige varme kilder, er en ferie i Takemizu-landsbyen perfekt til simmere, der er stressede af en hård, materialistisk hverdag. Bestil en tur i dag og lad roen skylle ind over dem.

* Søland
- Flygt til Sølands smukke omgivelser og nyd det flotteste feriested i bjergene. Dette feriemål er fyldt med skønne, blå søer og duftende grantræer, og byder på et væld af aktiviteter for sportslige simmere. Dine simmere kan more sig med øksekast, tømmerrulning og ristning af skumfiduser over lejrbålet, mens de nyder den friske bjergluft. Vend tilbage til Moder Naturs arme i Søland.!

* Twikkii-øen
- Med dens billedskønne strande og frodige, tropiske haver er der intet, der siger "På ferie!" som en dejlig smuttur til Twikkii-øen. Send dine simmere dertil for at nyde solskin, sandslotte og svømmeture, eller send dem på sjove ture for at parasaile, kigge på havbunden fra både med gennemsigtig bund eller udforske landskabet fra en helikopter. Snup en pause fra dine simmeres normale 9-17-livsstil og slap af her på øen.

Ferietid
Når dine simmere mærker rejsekløen, er der kun ét at gøre - pak deres tasker og tag på ferie! Du kan bestille en ferie til dine simmere ved at vælge FERIE...BESTIL FERIE via enten telefonen eller computeren.

Når ferien starter, vil dine simmere blive kørt til lufthavnen, hvorfra de vil flyve til deres valgte feriemål. Når dine simmere er ankommet til deres hotel, skal du vælge et værelse ved at klikke på dets dør og vælge RESERVÈR SUITE.
Når du klikker på en dør, kan du også se overnatningspriserne for rummet.
Du kan vælge at reservere så mange eller få rum, som du har brug for til din gruppe. I kan dele ét rum for at få et billigt ophold, eller I kan være luksusagtige og reservere halvdelen af hotellet.
Når du har reserveret nok værelser til alle simmere i gruppen, bør en af dem checke ind ved receptionsskranken (klik på skranken og vælg CHECK IND). Simmere kan anvende nogle af hotellets offentlige faciliteter, men de skal checke ind for at komme ind i værelserne, så sørg for, at de har et rum, før de bliver for trætte af alle aktiviteterne.

* Tag på en tur
- Den lokale turguide kan hjælpe simmere med at bestille spektakulære helikopterture, fugleekspeditioner, en spændende parasailing-udflugt og meget mere. Du skal bare finde turguiden, klikke på vedkommende og vælge BESTIL TUR, og derefter vælge din tur. Når du vælger en tur, vil en informationsskærm komme frem og lade dig vide hvor meget den koster.
Når dine simmere er på en tur, kan de komme ud for særlige omstændigheder - og deres reaktioner vil påvirke, hvad de helt præcist får ud af turen.

* Tag billeder
- Dine simmere kan få billedbeviser fra alle deres ferieudskejelser. Vælg den simmer, der skal fotograferes, klik på en anden simmer og vælg TAG BILLEDE AF MIG. Skal det være lidt sjovere, kan du klikke på emnet, vælge POSÈR og derefter klikke på en af positurerne.
Din simmer vil stille sig i den stilling, du vælger, og holde den, indtil billedet er taget. Du kan se billederne fra din simmers ferie ved at vælge Biografi i Det universelle kontrolpanel (UKP).
Billeder, du tager på en ferie, er markeret med små ikoner, der repræsenterer det sted, hvor billedet blev taget - en lille hjælpefunktion, der gør det nemmere for dig at organisere og bestille dine nye fotoalbummer.
- Din simmer kan gå til sin pc for at bestille enkeltbilleder, der kan anbringes på en væg eller et bord. Du kan også bestille et fotoalbum, så du kan vælge, hvilke billeder der skal vises, når simmere kigger i albummet.

* Feriemad
- Din simmer kan få sig en prøvesmag på maden fra vedkommendes favoritferiested.
Find en madbod, klik på den, vælg BESTIL MAD, og vælg derefter den ønskede ret. Hvis dine simmere er trætte efter en lang dag med aktiviteter og spænding, kan de også tilkalde roomservice via værelsestelefonen.

* Oplev den lokale kultur
- Hvert feriemål har særlige skikke og genstande, der er unikke for regionen. Hvis dine simmere interagerer med de lokale, kan de lære forskellige danse, historier, hilsener og andet - men det kan tage et stykke tid at mestre disse nye ting.
- Simmere skal holde øje med specielle ting, de kan tage med sig hjem. De kan finde ting og sager på stranden, grave efter ting, der er begravet eller finde specielle souvenirer i de lokale butikker. Jo flere ting, din simmer samler på en ferie, jo bedre vil han eller hun huske ferien.

* Feriehjem
- Hvis dine simmere har simoleonerne til det, kan de byde sig selv lidt luksus med deres eget hjem, langt væk fra hjemmet. Huse i eftertragtede, eksotiske lokaliteter koster måske det samme som almindelige hjem, men tænk på, hvad dine simmere vil spare på deres hotelregninger!
- Hvis du vil købe en hytte ved en sø, et hus i bjergene eller et sted i Fjernøsten, skal du sende din simmer til en telefon eller computer og dereftervælge EJENDOM...KØB FERIEHJEM.
Din simmer kan derefter vælge sin nye ejendom ud fra de tilgængelige i de(t) tilknyttede feriemål. Når din simmer ejer stedet, kan du modificere det, fuldstændigt som du ønsker

* Ferieeffekter
- Der er intet som en ferie, der kan genopfriske dine simmere! Efter sorgløse dage med underholdning og afslapning kan dine simmere komme hjem med mere end brun hud. Mange faktorer afgør, hvor godt dine simmeres ferie forløber.
Når der sker gode ting på ferien (såsom et forbedret forhold, eller når din simmer finder samlegenstande), kan gruppen af simmere på ferie forvente positive effekter. Men ligeledes kan dine simmere komme hjem og føle sig mindre forfriskede, hvis der sker dårlige ting (såsom at din simmer får en fjende)!

Sådan laver du et feriemål
Lav dine egne ferienabolag, dine simmere kan tage til for at undslippe den daglige trædemølle. Vælg en af feriemålskabelonerne (Fjernøsten, bjergene eller øen) og tilføj derefter hoteller, turistseværdigheder og aktiviteter, offentlige grunde og meget mere.

* På stranden
- I Grunde-spanden kan du se nye specialgrunde. Hvis du vil have et sted på stranden, skal du vælge en strandgrund i denne kategori og anbringe den på en vej ved stranden. En strandgrund skal grænse op mod vand og en vej.
- Tilpas din strand med Terræn-værktøjerne i Byg og tilføj tørt sand, vådt sand og sand med skaller.
Tilføj også et par palmetræer fra Have-afdelingen, og din strand vil begynde at tage form.

* Tag dig af gæsterne
- Dit nye, populære feriested vil med garanti tiltrække simmere fra nær og fjern, så sørg for, at du har tilstrækkelig plads til, at de kan bo der, når de er færdige med deres travle turistdage. Se et udvalg af hoteller i Grunde og huse-spanden i Byg og stil dem rundt omkring i nabolaget, som du synes.

Smykker
Udstyr dine simmere med et stænk af farver eller lidt glimmer! Du kan vælge de perfekte smykker til hvert af dine simmeres tøjsæt. Du kan tilføje prikken over i'et til hele din simmers garderobe med alt fra halskæder til næseringe.

Du har muligheden for at vælge smykker, som din simmer vil bære hele tiden, eller vælge forskellige accessories til hvert tøjsæt- Hvis du vil vælge ét udseende, skal du sørge for, at indstillingen i toppen er sat til Vælg smykker for alle (de individuelle tøjkategorier skal være mørke).
Hvis du vil vælge forskellige genstande til hver kategori, skal du skifte indstillingen til Vælg smykker per tøjsæt og derefter klikke på hver kategori for at vælge accessories.
:D
Brugeravatar
Annbirtha
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 2259
Tilmeldt: 4. jun 2005, 14:51
Geografisk sted: Ålborg

Tilbage til Sims 2 Bon Voyage

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

cron