Sådan styrer du din forretning

Ofte stillede spørgsmål om OFB pakken

Sådan styrer du din forretning

Indlægaf wholle » 14. jan 2008, 23:22

Annbritha har lavet denne vejledning til OFB

NY FORRETNINGSSTYRING
--------------------------
Om at gemme og indlæse: Dine spildata bliver gemmet per grund. Når du forlader en grund, bliver du spurgt, om du vil gemme dit spil. Hvis din aktive simmer tager til en anden grund i det samme nabolag eller indkøbsområde, bliver spillet gemt automatisk (med en meddelelse), når du forlader grunden.

Se din simmers bundlinje. Profit-fanebladet i Forretningsstatistikken viser din simmers profit til dato, samt vedkommendes profithistorik. Udgifter minus din indkomst udgør din profit. Hvis din simmer bruger for meget og ikke rager nogen simoleoner ind, må du hellere justere hans eller hendes forretningsplan eller risikere at gå fallit.

NY START AF FORRETNING
-----------------------
Der er to måder, hvorpå din simmer kan komme i gang med at gøre forretninger. Han eller hun kan enten starte en hjemmeforretning, eller købe en offentlig grund og bygge en forretning.

For at åbne en forretning
i din simmers hjem skal du klikke p telefonen eller computeren, og derefter vælge FORRETNING-punktet, og derpå ÅBN HJEMMEFORRETNING.
For at købe en offentlig grund skal du klikke p telefonen eller computeren, og vlge EJENDOM i interaktionsmenuen, og derefter KB OFFENTLIG GRUND.

Din simmer skal købe visse væsentlige genstande for at åbne en forretning.
De fleste forretninger skal have enten et kasseapparat eller "Gode tider"-billettronen. Billettronen afkræver kunder simoleoner for den tid, de tilbringer på din grund med at benytte dine tjenester og socialisere.
For at bygge en salon skal din simmer bare købe Ikke-mere-v-ansigtsløftningsstationen. ø
For at bygge en restaurant skal din simmer købe et podie, et industrikomfur og tilstrækkelig siddeplads til kunderne. Du bør også købe et åbent/Lukket-skilt, for uden sådan et vil din simmer og dine medarbejdere hurtigt blive overvældet og komme til at arbejde alt for meget.

For at åbne dørene til din forretning skal du klikke på åbent/Lukket-skiltet og vælge ÅBN FORRETNING. Ved lukketid skal du klikke på skiltet igen og vælge LUK FORRETNING.

Når din simmer lukker for dagen, bliver medarbejderne i forretningen for at hjælpe med at rydde op og genopfylde. Sørg for, at din simmer sender dem hjem, når alt er i orden, ved at klikke på åbent/Lukket-skiltet og vælge SEND MEDARBEJDERE HJEM.

Hvis der er gang i din simmers forretning, får du måske brug for at ansætte medarbejdere til at opfylde kundernes behov. Nogle simmere er bedre til nogen former for arbejder end andre.
Se på dine kandidaters færdigheder og talentskilte, og ansæt dem derefter. Jo flere talentskilte en simmer har, jo mere skal du regne med at betale vedkommende i løn.

For at ansætte simmere skal du vælge FORRETNING og derefter ANSÆT STAB fra en telefon eller computer. Alternativt kan du ansætte en simmer personligt ved at klikke på vedkommende og vælge ANSÆT.

Glade kunder er hjørnestenen i en profitabel forretning. Nogle kunder foretrækker venlig, ikke-pressende grundsalg, mens andre er mere modtagelige over for hårdt salg. Ligegyldigt, hvordan dine simmere gerne vil sælge, skal du holde jøe med kundernes købemålere for at se, hvor tilbøjelige de er til at lange kontanterne over disken. Når måleren fyldes op, skal du sørge for at have et kasseapparat parat, så de kan slippe af med deres simoleoner.
Brugeravatar
wholle
Co-Admin
Co-Admin
 
Indlæg: 1241
Tilmeldt: 2. aug 2005, 09:15
Geografisk sted: Her!

Tilbage til Sims 2 Open for Business

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

cron