Snydekode til hurtige skills

Ofte stillede spørgsmål om selve grundpakken

Snydekode til hurtige skills

Indlægaf Annbirtha » 13. apr 2008, 11:29

Til Skills - der kan du bruge koden "boolprop testingcheatsenabled true", men du skal aktivere den når du er i nabolagswiev, og ikke når du er inde på selve grunden, hvor din simmer bor.

Gå nu ind på den grund din Sim bor på, nu sætter du ham/hende til at f.eks læse en bog om madlavning, hvis det er det han skal lære.
Mens han læser og du kan se den der blå bar over hans hovede, så åbner du for panelet hvor man plejer at se hvor mange skills man har.
Her kolder du shift tasten nede (den med pilen opad) samtidig med at du trækker din mus hen over hvor der står madlavnings skills, nøjes med at trække en tand af gangen, til spillet fortæller dig at din sim nu har fået et madlavning point, så kan du trække den en gang mere til spillet igen siger at han har fået endnu et point osv.
Er det logik han skal lære så brug kikkerten eller skakbrættet og gør det samme her, blot er det skillbaren i logik der skal flyttes.
Man kan godt flytte flere point samtidig og give ham f.eks 7 i en skill ad gangen, men så registrerer spillet det ikke, derfor et trin ad gangen.

Husk at slå koden fra igen bagefter :wink: - gøres ved at skrive "false" istedet for "true"
En nem måde at gøre det på er: når du har kodeboksern fremme trykker du på piletasen op, så vil den sidst skrevne kode komme frem og du skal blot slette det sidste ord og erstatte det med det andet.
Trykker du en gang til på piletasen op kan du faktisk fortsætte med at bladre i de koder du allerede én gang har skrevet. :mrgreen:
Brugeravatar
Annbirtha
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 2259
Tilmeldt: 4. jun 2005, 14:51
Geografisk sted: Ålborg

Tilbage til Sims 2

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

cron