Kæledyr til EA's simpage?

Her kan i diskutere den 4. udvidelsespakke til The Sims 2, som udkom den 19. Oktober 2006.

Kæledyr til EA's simpage?

Indlægaf Nephisariah » 4. nov 2006, 07:28

Hvordan uploader jeg egentlig et kæledyr jeg har lavet til min EA-simpage? :computerwork:

Jeg har forsøgt at finde ud af hvordan jeg uploader hund/kat alene min simpage men det vil ikke lykkes mig..... hvad gør jeg galt? :computerproblem: :fixcomputer:

KnazZZ
Nephisariah :wink:
KnazZZ
Billede
Brugeravatar
Nephisariah
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 1302
Tilmeldt: 24. mar 2005, 20:15
Geografisk sted: Randers

Indlægaf Pusserpien » 4. nov 2006, 11:55

Ja...det er lidt af en nød at knække, vi undrede os også i starten over hvordan filan man gjorde....vi kunne jo se på EA's side det åbenbart var hammer nemt :mad2: ....men hitte ud a' det???....

Nå men det er faktiisk hammer nemt :wink: Når du går ind under lav et kæledyr, ude i højre side af skærmen, har du faktisk ikonerne til pakke til fil, uploade til EA's side :laughing2:

Ja...så nemt er det faktisk, men lidt trælst at man skal huske det inden man går ud igen :roll:
Simsfreak så det batter

Billede
Brugeravatar
Pusserpien
Redaktør
Redaktør
 
Indlæg: 929
Tilmeldt: 17. mar 2005, 15:13
Geografisk sted: Hjørring

Indlægaf Nephisariah » 5. nov 2006, 16:48

Pusserpien skrev:Ja...det er lidt af en nød at knække, vi undrede os også i starten over hvordan filan man gjorde....vi kunne jo se på EA's side det åbenbart var hammer nemt :mad2: ....men hitte ud a' det???....

Nå men det er faktiisk hammer nemt :wink: Når du går ind under lav et kæledyr, ude i højre side af skærmen, har du faktisk ikonerne til pakke til fil, uploade til EA's side :laughing2:

Ja...så nemt er det faktisk, men lidt trælst at man skal huske det inden man går ud igen :roll:


Har godt set dem, men kan ikke rigtig få den til at virke.... men jeg må bare prøve igen..... Tak for hjælpen Pusserpien!!!

KnazZZ
Nephisariah :wink:
KnazZZ
Billede
Brugeravatar
Nephisariah
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 1302
Tilmeldt: 24. mar 2005, 20:15
Geografisk sted: Randers

Indlægaf Lch » 5. nov 2006, 17:39

Jeg kan heller ikke.. der står at der er opstået en fejl når jeg prøver..
*Indsæt genial tekst her*
Brugeravatar
Lch
Opdagelses-sim
Opdagelses-sim
 
Indlæg: 323
Tilmeldt: 20. okt 2005, 21:57
Geografisk sted: Skovlunde

Indlægaf Annbirtha » 5. nov 2006, 18:19

Jeg tror at siden er nede i øjebliket, så det er årsagen. :wink:
Brugeravatar
Annbirtha
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 2259
Tilmeldt: 4. jun 2005, 14:51
Geografisk sted: Ålborg

Indlægaf Lch » 5. nov 2006, 18:22

Tror jeg ikke.. for det var igår at jeg prøvede....
*Indsæt genial tekst her*
Brugeravatar
Lch
Opdagelses-sim
Opdagelses-sim
 
Indlæg: 323
Tilmeldt: 20. okt 2005, 21:57
Geografisk sted: Skovlunde

Indlægaf Nephisariah » 5. nov 2006, 19:06

Annbirtha skrev:Jeg tror at siden er nede i øjebliket, så det er årsagen. :wink:


Jeg har prøvet på forskellige tidspunkter...... men må bare prøve igen....

KnazZZ
Nephisariah :wink:
KnazZZ
Billede
Brugeravatar
Nephisariah
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 1302
Tilmeldt: 24. mar 2005, 20:15
Geografisk sted: Randers

Indlægaf Annbirtha » 6. nov 2006, 16:57

Jeg har fundet dette på EA's side og oversat det.

To try and avoid failed uploads, here are some guidelines:
Her er hvad man kan gøre for at undgå fejlmeldinger ved sine uploads.

* Dial up connection speed ? upload should be no larger than 3 Megabytes
Har man almindeligt modem, må ens upload ikke være større end 3 MB

* DSL connection speed ? upload should be no larger than 28 Megabytes
Har man ADSL, må uploaden ikke overstige 28MB

* Cable connection speed ? depending on your current connection, uploads can be between 10-55 Megabytes
Har man kablelforbindelse, alt efter hastigheden, skal uploads helst ligge mellem 10-55MB.

* Uploading stories ? the maximum amount of story items/entries is 200
Er det historier man uploader, må antal af historier ikke overstige 200.


Her er nogle af de fejlkoder man kan få.

4 AddressLookup - TheSims2.com website might be down, check back soon.
Websiden er nede.

5 ConnectionFailure - Please check your internet connection and try again.
Din internet forbindelse er nede.

6 Timeout - If you're downloading a big file and have a slow connection you might see this. Please try downloading again or try a smaller file.
Downloader du en stor fil og har en langsom forbindelse, så prøv at lave filen mindre og prøv igen.

7 ConnectionLost - Please check your internet connection and try again.
Check din internet forbindelse, og prøv igen.

8 Cancelled - User has cancelled operation.
Afbrudt, bruger har afbrudt operationen.

9 ServerError - The server might be very busy or down, please try again.
Serveren er nede, eller der er mange brugere på og det er svært at få forbindelse, prøv igen senere.

11 LoginFailure - Make sure your login information is correct, please check with EA.com.
Din login er forkert.

103 LoginFailure - Make sure your login information is correct, please check with EA.com.
Din login er forkert.

Site Ban - You have either been banned from using the site or you're not registered, please contact EA.com to check your account status.
Du er blevet Banned,(lukket ude) fra siden eller du er ikke registreret.

Upload Ban - You have either been banned from uploading to the site or you're not registered, please contact EA.com to check your account status.
Samme som ovenstående.

Download Ban - You have either been banned from downloading from the site or you're not registered, please contact EA.com to check your account status.
Samme som ovenstående.
Brugeravatar
Annbirtha
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 2259
Tilmeldt: 4. jun 2005, 14:51
Geografisk sted: Ålborg

Indlægaf Lch » 6. nov 2006, 18:00

HAHA!

Hvor dum kan man være..

Alle gange har jeg fået fejlkode 5..

Også står der at det er fordi at mit internet ikke er tændt?

Det er da noget af det første man (burde) tjekke :lol:
*Indsæt genial tekst her*
Brugeravatar
Lch
Opdagelses-sim
Opdagelses-sim
 
Indlæg: 323
Tilmeldt: 20. okt 2005, 21:57
Geografisk sted: Skovlunde

Indlægaf Hejren » 6. nov 2006, 22:52

Æh - nu kan det godt være at jeg er middelmådigt begavet, men hvordan FILAN kan man få en melding om at ens internetforbindelse er nede - fra en internetside??? :Tænker:

Altså...HVA'R?
Dette medlem er ikke længere aktivt efter eget ønske, og kan derfor ikke svare på indlæg, private beskeder mv.
Hejren
Karriere-sim
Karriere-sim
 
Indlæg: 611
Tilmeldt: 24. feb 2006, 16:47

Indlægaf MeresimP » 7. nov 2006, 00:18

Ha ha ha .... god pointe Hejren.
:lol:
Brugeravatar
MeresimP
Simmerbarn
Simmerbarn
 
Indlæg: 42
Tilmeldt: 11. maj 2006, 00:50
Geografisk sted: Fyn

Indlægaf Annbirtha » 7. nov 2006, 16:51

Hov hov Hejren, mon ikke fejlen dukker op når man prøver at uploade inde fra spillet ææh tror jeg *lol
Brugeravatar
Annbirtha
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 2259
Tilmeldt: 4. jun 2005, 14:51
Geografisk sted: Ålborg

Indlægaf michelle92player » 7. nov 2006, 17:42

tror jeg også hehe
sims tøsen
Brugeravatar
michelle92player
Sim med visioner
Sim med visioner
 
Indlæg: 205
Tilmeldt: 5. nov 2006, 21:52

Indlægaf Hejren » 7. nov 2006, 19:39

Det er skam ikke dig, jeg griner af, Annbirtha - jeg ved skam godt at du bare citerer. Men det lød altså LIDT som det rene vrøvl i mine ører! :lol:
(Det er jo ligesom når Gallup ringer én op for at høre om man har telefon... :roll: )

Rent bortset fra det - din forklaring holder sikkert stik. Øv, hvor sagligt! :wink:
Dette medlem er ikke længere aktivt efter eget ønske, og kan derfor ikke svare på indlæg, private beskeder mv.
Hejren
Karriere-sim
Karriere-sim
 
Indlæg: 611
Tilmeldt: 24. feb 2006, 16:47


Tilbage til The Sims 2: Pets

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 2 gæster

cron