Adobe Photoshop 4.0?

Her kan i stille spørgsmål eller komme med tips til computere, hjemmesider, forummer osv. altså ting som ikke er direkte relateret til spillet.


Adobe Photoshop 4.0?

Indlægaf robert » 30. jun 2007, 08:38

Ja, for en uge siden, fik jeg et nyt billede program. Det var Adobe Photoshop 4.0...
Men kan ikke finde ud af det, da jeg helt ærligt, ikke gider at sidde og læse den 127 siders guide igennem. Hvad gør jeg?
Nogen der kender det program, og måske vil give nogle tips til brguen af det? Eller nogen der kender gode guider, på nettet til brugen af det?
Robert
Billede
Hr.Avatar
Min simpage.
Brugeravatar
robert
Karriere-sim
Karriere-sim
 
Indlæg: 619
Tilmeldt: 6. mar 2006, 17:37
Geografisk sted: København Ø

Indlægaf Chrik » 30. jun 2007, 09:22

Du læser 124 sider! Hvis man ikke tæller forord osv med.
Chrik is back! (Oh no!)
Brugeravatar
Chrik
Karriere-sim
Karriere-sim
 
Indlæg: 625
Tilmeldt: 28. dec 2005, 13:09

Indlægaf Pusserpien » 30. jun 2007, 10:15

For en gangs skyld er jeg enig med Chrik :lol: der er kun én vej ....læs de 124 sider :wink: hvis du ikke gider det ...er du nok ikke så interesseret i at vide hvordan Adobe Photoshop virker :wink:
Simsfreak så det batter

Billede
Brugeravatar
Pusserpien
Redaktør
Redaktør
 
Indlæg: 929
Tilmeldt: 17. mar 2005, 15:13
Geografisk sted: Hjørring

Indlægaf Sandalen8 » 30. jun 2007, 11:52

Ej hvor er det morsomt. Det er netop den samme som jeg har. Jeg vil starte med at sige, at jeg ikke gad at læse noget igennem (Dovne mig. xD), i stedet prøvede jeg mig frem, og nu går det fint. :) Jeg har lært de fleste ting, så du kan bare spørge mig til råds. :D
Med venlig hilsen Sandalen8
Sandalen8
Nysgerrig teenage sim
Nysgerrig teenage sim
 
Indlæg: 64
Tilmeldt: 4. dec 2006, 16:59

Indlægaf Briher » 30. jun 2007, 12:50

Jeg har heller ikke læst ret meget i manualen, men prøvet mig frem og set hvad de forskellige funktioner kan gøre.
Prøv at "lege" med programmet, for der er mange flere funktioner end, man kan beskrive i et indlæg i et forum - manualen er jo på 124 sider.
Det tager lang tid at lære et program at kende, så giv dig god tid.

Jeg vil hjælpe hvor det er muligt, men du bliver i så fald nødt til at være meget specifik i hvad du ønsker at vide noget om.
Eks. "Hvordan bruger jeg clone stamp tool ?" eller "Hvordan laver man et nyt layer?"

Generelle spørgsmål, som "hvordan gør du når du laver tøj ?" er alt for omfattende. Det vil tage mig flere uger at beskrive de forskelle ting, jeg bruger, for jeg tror ikke jeg har benyttet samme metode flere gange.
Hilsen Briher
___________
http://www.briher.dk
Billede = EA sim side.
Brugeravatar
Briher
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 1631
Tilmeldt: 16. maj 2005, 14:51
Geografisk sted: Århus

Indlægaf Chrik » 30. jun 2007, 13:06

til Pusserpien: Årh ja :roll: Så er der meget du ikke er enig i! :P
Chrik is back! (Oh no!)
Brugeravatar
Chrik
Karriere-sim
Karriere-sim
 
Indlæg: 625
Tilmeldt: 28. dec 2005, 13:09

Indlægaf robert » 30. jun 2007, 15:13

Hmmm... Tror jeg læser nogle af siderne. Men gider ikke at læse det hele ;p
Ja, tror jeg pørver mig frem de fleste steder, men har skam fundet ud af, hvordan man laver tøj. Og farver det, det er bare alle de andre ting man kan, jeg ikke kender.
Ja, Briher nu du alligevel er ved det, hvordan bruger man så enlig det der Clone Stamp Tool? Og hvad er det?
Men tak for hjælpen, spørger jer der kender programmet, om hjælp hvis der er noget :)
Robert
Billede
Hr.Avatar
Min simpage.
Brugeravatar
robert
Karriere-sim
Karriere-sim
 
Indlæg: 619
Tilmeldt: 6. mar 2006, 17:37
Geografisk sted: København Ø

Indlægaf Briher » 30. jun 2007, 15:46

Clone stamp tool er et værktøj til at nemt at kopiere en del at sit billede et andet sted hen.
Jeg benytter det f.eks. langs kanter, hvis jeg mangler lidt af den originale farve og struktur. Den kan lave næsten usynlige kanter i modsætning til alm. copy-paste.
Den kan også benyttes hvis man vil fjerne et motiv fra et stykke tøj.

Man benytter den sådan.
1. Vælg clone stamp tool fra menubaren
2. Vælg penselstørrelse og penselkanter
3. Vælg hvor meget den skal overskrive i procent. 100 = helt dækkende, Jo lavere tal, jo mindre dækkende.
4. Tryk "Alt" ned og benyt "sigtekornet" til at finde det sted du vil kopiere fra. Klik på venstre museknap når du har fundet stedet.
5. Flyt nu musen til det sted hvor du vil kopiere til. Hold venstre museknap nede mens du "maler" din kopi.
Senest rettet af Briher 30. jun 2007, 19:39, rettet i alt 1 gang.
Hilsen Briher
___________
http://www.briher.dk
Billede = EA sim side.
Brugeravatar
Briher
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 1631
Tilmeldt: 16. maj 2005, 14:51
Geografisk sted: Århus

Indlægaf robert » 30. jun 2007, 16:29

Ok, tak. Ved du hvad Blur Tool og Sponge Tool er?
Robert
Billede
Hr.Avatar
Min simpage.
Brugeravatar
robert
Karriere-sim
Karriere-sim
 
Indlæg: 619
Tilmeldt: 6. mar 2006, 17:37
Geografisk sted: København Ø

Indlægaf Sandalen8 » 30. jun 2007, 17:40

Jeg kan godt besvare dit ene spørgsmål. Med Blur tool, får du det til at blive utydeligt, hvis du trykker på toolen så kan du se at man også kan trykke å sharpen, og der bliver det skarpere. :) Håber at det kunne hjælpe dig lidt. :D
Med venlig hilsen Sandalen8
Sandalen8
Nysgerrig teenage sim
Nysgerrig teenage sim
 
Indlæg: 64
Tilmeldt: 4. dec 2006, 16:59

Indlægaf robert » 7. jul 2007, 16:24

Sandalen8 skrev:Jeg kan godt besvare dit ene spørgsmål. Med Blur tool, får du det til at blive utydeligt, hvis du trykker på toolen så kan du se at man også kan trykke å sharpen, og der bliver det skarpere. :) Håber at det kunne hjælpe dig lidt. :D

Tak...
Robert
Billede
Hr.Avatar
Min simpage.
Brugeravatar
robert
Karriere-sim
Karriere-sim
 
Indlæg: 619
Tilmeldt: 6. mar 2006, 17:37
Geografisk sted: København Ø

Indlægaf Elisabeth » 14. jul 2007, 16:07

Er det gratis?
:wink:
Qnuz ElisBillede

- Nogen gange er jeg en anelse... Jaa ... Bimelim?? Billede
- I'm me do you have a problem?!
Brugeravatar
Elisabeth
Karriere-sim
Karriere-sim
 
Indlæg: 545
Tilmeldt: 10. jan 2007, 16:43
Geografisk sted: Odense 0:)

Indlægaf Briher » 14. jul 2007, 18:31

Nej.
Adobe Photoshop er ikke gratis. Men version 4.0 kan sikkert fås billigt nu hvor version 5.0 har været i handlen i 8-10 måneder.
Version 5.0 koster omkring 600 kr.
Hilsen Briher
___________
http://www.briher.dk
Billede = EA sim side.
Brugeravatar
Briher
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 1631
Tilmeldt: 16. maj 2005, 14:51
Geografisk sted: Århus

Indlægaf Elisabeth » 14. jul 2007, 18:55

er det godt?

Hvad er Adobe Photoshop CS tror jeg det hedder hvad kan det som AP 5,0 ikke kan? :roll:


Hov jeg kom uden for området :oops:
Qnuz ElisBillede

- Nogen gange er jeg en anelse... Jaa ... Bimelim?? Billede
- I'm me do you have a problem?!
Brugeravatar
Elisabeth
Karriere-sim
Karriere-sim
 
Indlæg: 545
Tilmeldt: 10. jan 2007, 16:43
Geografisk sted: Odense 0:)

Indlægaf Briher » 14. jul 2007, 20:37

Adobe Photoshop CS er et professionelt program, som bl.a. benyttes af fotografer til at behandle deres billeder.
Adobe Photoshop Elements er et program, som kan et udvalg af de ting CS kan - de mest benyttede ting. Det benyttes mest af privatpersoner, da det er meget billigere end CS.

Når jeg laver ting til simmerne, benytter jeg Elements 5.0 og den kan rigeligt til mit behov. Ingen grund til at betale så meget for den professionelle version.
Hilsen Briher
___________
http://www.briher.dk
Billede = EA sim side.
Brugeravatar
Briher
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 1631
Tilmeldt: 16. maj 2005, 14:51
Geografisk sted: Århus

Næste

Tilbage til Problemknusning - Tips & tricks

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst