Hvordan laver man en film?

Her kan i diskutere det at kreere ting, hvilke programmer, guider, tips & tricks, snyde-koder.
Simpelthen alt hvad der kan være guld værd i den kreative process, eller spørgsmål dertil!

Hvordan laver man en film?

Indlægaf nadia » 12. dec 2006, 21:36

hej..nu har jeg surfet lidt rundt herinde for at finde ud af hvordan man kan lave en sims 2 film..Det svar kunne jeg ikke finde..så nu spørger jeg her...jeg ved nogle af jer elsker at lave film..så måske en af jer eller flere ville hjælpe mig??? :D :?:
see ya,

Nadia :)
Brugeravatar
nadia
Karriere-sim
Karriere-sim
 
Indlæg: 547
Tilmeldt: 26. okt 2006, 17:17

Indlægaf Annbirtha » 13. dec 2006, 08:38

I sims 2 spillet er der en udmærket forklaring i readme filen der fulgte med spillet.
Her har jeg kopieret den over :wink: Så er det jo bare at prøve sig frem.

FILMOPTAGELSER
---------------
Muligheden for at lave film med The Sims(TM) 2 er bygget direkte ind i spillet. Du kan slet og ret begynde at optage en film i spillet ved at trykke på "v"-tasten på dit tastatur og "v" igen for at afslutte optagelsen. Du kan også sætte optagelsen på pause og starte den igen (uden at sætte spillet på pause) ved at trykke på "b"-tasten, mens du optager. Der er også forskellige indstillingsmuligheder for kvaliteten af de film, du kan lave. Bemærk venligst, at justering af filmoptagelsesindstillingerne vil påvirke spillets ydelse.

Sådan ændrer du indstillingerne for filmoptagelser:
Hvilken skærmstørrelse skal min filmoptagelse være (i pixels)?

Lille = 128 x 128
Medium = 320 x 240
Stor = 640 x 480

Hvilken forskel gør det, når man justerer filmoptagelsesstørrelsen i kameraindstillingerne?

Lav: Denne indstilling vil give den højeste grad af komprimering og den mindste opløsning. Film optaget med denne indstilling slået til vil have lavere visuel kvalitet, men vil spare harddiskplads og påvirke spillets ydelse mindst muligt.

Medium: Med medium-indstillingen vil filmopløsningen være højere, men filmene vil optage mere harddiskplads og vil påvirke ydelsen mere end lav-indstillingen.

Høj: Høj-indstillingen giver film med den laveste grad af komprimering og den højeste opløsning. Film optaget med denne indstilling slået til vil være af den højest mulige kvalitet, men denne indstilling vil forøge filmens filstørrelser markant. Det anbefales, at du kun benytter denne indstilling, hvis du har en maskine på 1,4 GHz eller hurtigere.

Ukomprimeret: Denne indstilling vil ikke komprimere filmoptagelsen. Ingen komprimering giver meget store filstørrelser – omtrent ti gange større end høj-indstillingen. Det anbefales, at du ikke benytter denne indstilling, medmindre du har en maskine på mindst 2,4 GHz eller hurtigere, og en hurtigere harddisk er også god at have (ATA100 eller bedre). Denne indstilling er ideel for avancerede brugere, der ønsker at konvertere filmene til andre formater.

Lydoptagelse i film: Denne indstilling vil slå optagelse af lyd til eller fra under de filmoptagelser, du laver. Med denne indstilling slået til vil spillets generelle ydelse blive påvirket under filmoptagelsen, og det vil også ændre filmoptagelsens filstørrelse.

*Tip: Hvis spillets hastighed er meget lav under filmoptagelser, og din film lader til at hakke, kan du prøve at optage uden lyd. Dette vil lade spillet sænke simulationens hastighed, så den passer til filmoptagelsens, hvilket vil give en bedre fremvisning.

*Tip: Filmoptagelse burde virke på alle konfigurationer. Det kan muligvis kræve lidt eksperimenteren at finde ud af, hvilken balance mellem størrelse, hastighed og kvalitet, der virker bedst på dit system.

*Tip: Optagelse ved maksimal kvalitet med lyd vil kun foregå acceptabelt på meget kraftige systemer. På de fleste maskiner vil du blive nødt til at ofre enten lyd eller kvalitet for at få en ordentlig hastighed.

*Avanceret tip: Alle standardværdierne for filmoptagelsesindstillingerne befinder sig i en .ini-fil, du kan redigere i. Du kan ændre på aspekter som optagelseshastighed, lagringsmappe, filnavngivning, optagelsesstørrelse, maksimal bitrate og foretrukne codecs. Vil du gerne optage med et andet codec? Så kan du bare installere dette codec og derefter gøre det til det foretrukne codec. Filen er placeret her: Dokumenter\EA GAMES\The Sims 2\ConfigVideoCapture.ini.

*Sådan laver du rigtigt gode filmoptagelser: Planlæg dine optagelser! Sørg for både at bruge standard-kameravinklen (F10 skjuler brugerflademenuerne) og kameramandsvinklen (også kendt som "frit kamera"), der aktiveres med "TAB"-tasten. Kameramandsvinklen er tilgængelig i både nabolaget og på grunde, og giver meget kontrollérbare og supernære øjeblikke, såvel som flydende panorering og zoomoptagelser. Dette vil kræve øvelse, men når du bliver god til det, kan du lave nogle virkeligt fantastiske filmoptagelser med kameramandsvinklen!

*Avanceret tip til rigtigt gode filmoptagelser: Nogle gange kan spilkameraets begrænsninger forhindre den perfekte optagelse. Kameraerne i spillet er justeret for at give en god spiloplevelse, og nogle gange er de ikke optimale i forhold til den rigtigt spændende film, du er ved at optage. Du kan prøve at redigere i kameraindstillingerne, men sørg for at tage backup af de nuværende indstillinger, før du eksperimenterer med aspekter som minimumshøjde, maksimumhøjde, hastighed per trin, mængde per tastetryk, synsfelt osv. Alt dette gør du på egen risiko, eftersom disse ændringer også vil påvirke kameraets bevægelser i spillet. Ændringer i disse indstillinger kan gøre spillet uspilleligt – de er kun for avancerede brugere! Kamera-tekstfilerne befinder sig her: Dokumenter\EA GAMES\The Sims 2\Cameras

Deler du filmoptagelser med venner, og kan de ikke se optagelserne? Vi har inkluderet codec On2 VP6.1 med The Sims(TM) 2-grundproduktet. On2 Technologies, Inc. tilbyder gratis download af VP6.2 til personlig brug. I vores tests lader det til at være fuldstændigt bagudkompatibelt med VP6.1. Besøg venligst On2 Technologies' webside for at få yderligere oplysninger.
Brugeravatar
Annbirtha
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 2259
Tilmeldt: 4. jun 2005, 14:51
Geografisk sted: Ålborg

Indlægaf Siri » 13. dec 2006, 16:32

okay ville også begynde at optage film :wink:
Siri :mrgreen:
Brugeravatar
Siri
Orakel sim
Orakel sim
 
Indlæg: 1471
Tilmeldt: 26. nov 2006, 20:59
Geografisk sted: københavn, vanløse

Indlægaf nadia » 13. dec 2006, 22:25

waw ann. Tak for det..men hvad er "tab" tasten. Skal virkelig i gang med at lave film nu. 8) :D
see ya,

Nadia :)
Brugeravatar
nadia
Karriere-sim
Karriere-sim
 
Indlæg: 547
Tilmeldt: 26. okt 2006, 17:17

Indlægaf Briher » 13. dec 2006, 22:34

'Tab' tasten er den tast der ligger mellem '§½' og 'Caps lock' - øverst til venstre på tastaturet. Der er 2 pile på knappen.
Hilsen Briher
___________
http://www.briher.dk
Billede = EA sim side.
Brugeravatar
Briher
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 1631
Tilmeldt: 16. maj 2005, 14:51
Geografisk sted: Århus


Tilbage til Det kreative hjørne

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

cron