Side 1 af 1

En ny video

Indlæg: 21. apr 2007, 14:54
af pernille
Nu har jeg prøvet kræfter med hip-hop. Det var godt nok halv-svært, men rigtig sjovt at prøve, for det er jo egentlig slet ikke min stil, fordi det er så barsk, men jeg kan egentlig godt lide den her sang. I kan se den her http://www.youtube.com/watch?v=quyAulQILJE og så må I gerne gi jeres mening til kende, for det er jeg meget spændt på denne gang.

Indlæg: 21. apr 2007, 15:27
af Mona Solstråle
wow! :chock: Pernille du har gjort det igen!

Jeg syntes godt nok du er dygtig :waytogo: ...og så to gange på en dag :Respekt:

Også :2thumbsup: til Briher. Den politiuniform, er du sørme sluppet godt fra.

Godt gået til jer begge to! :bigwave:

Indlæg: 21. apr 2007, 15:49
af pernille
Tak Mona :D :D :D
Mona Solstråle skrev: til Briher. Den politiuniform, er du sørme sluppet godt fra.

Ja, er hun ikke :shock: !!! Hun er dygtig!

Indlæg: 21. apr 2007, 16:21
af Annbirtha
Jo det her er en "ægte Pernille" en 10'er værd helt sikkert.
Den der detalje hvor man ser han går hen af gaden først i sit eget tøj og senere (i samme scene) i sit arbejdstøj er helt suveræn lavet.
Altså Pernille jeg synes den er vildt go.
Og tilsidst så tak for linket til rosesims2, den kendte jeg ikke.
Apropos polititøj, så kan jeg godt se at mit fund af den "frække uniform" ikke ville have fungeret særligt godt i denne video *fnis.

Indlæg: 21. apr 2007, 16:32
af pernille
Annbirtha skrev:Apropos polititøj, så kan jeg godt se at mit fund af den "frække uniform" ikke ville have fungeret særligt godt i denne video *fnis.

Så var de nok ikke løbet nogen steder ihvertfald :lol: det havde nok ikke passet så godt ind i resten.... undskyld jeg er lidt kritisk :laughing4:
Det var forresten rigtig godt at høre med den sekvens :D for jeg var spændt på om den virkede efter hensigten, og det kan jeg så forstå at den gør :D

Indlæg: 21. apr 2007, 17:37
af Briher
Du har jo gjort det igen Pernille ... altså lavet en superflot video. :waytogo:

Så også lige din "Streets of London" film. Den er da også 10 *'er værd.
Men den har du da ikke "reklameret" ret meget for :wink:

Og til i andre - tak for roserne for politiuniformen.

Indlæg: 21. apr 2007, 17:42
af Siri
Mega flot ******************************************** stjenerner fra mig

Indlæg: 22. apr 2007, 07:21
af Nephisariah
Wow...... :shock: Du har virkelig gjort det igen :!: :!: :!: Hvordan bære du dig ad, det må tage mange timer....... :? Selv om jeg ikke selv er vil med hiphop generelt, så må jeg endnu engang erkende at du er virkelig en sand Spielberg, når det kommer til at lave musikvideo'er med sims.... :computerwork: :pray: Du er bare suveræn... :bigwave: :celebrate2: :2thumbsup: :clap:

KnazZZ
Nephisariah :wink:

Indlæg: 22. apr 2007, 12:18
af Maria92
WOW!
Vildt god film! Du er virkelig en mester!
5* til dig ! :clap: :2thumbsup:

Indlæg: 22. apr 2007, 19:20
af Elisabeth
Og det er gjordt igen! Pernille kommer hen af den røde løber nu vil jeg bare ha et billede! :lol: :bigsunglasses: :jumpingjack: :runningaway: LOL

Fed film 5 ***** og et stort Hurra! hun har gjordt det igeeeeeeeeeeen !!!!!!!!!!!! :celebrate2: :goodluck: :drunk2:

Indlæg: 22. apr 2007, 20:07
af nadia
Waw :chock: Det må jeg nok sige :shock: :D Kanon flot!! 10 stjerner fra mig. Det er helt vildt så god du er til at lave film. Hvordan får du sådan en god grafik? ved mig er det helt sløset :lol:

Indlæg: 23. apr 2007, 14:31
af pernille
Jamen jøsses dog :D Tusind tak skal I godt nok ha allesammen :D Som sagt var jeg meget spændt på jeres meninger denne gang, og jeg er rigtig glad for jeres flotte "anmeldelser" :D
Det med grafikken skyldes nok CaptFalcon007s kamera-hack jeg har downloaded på mod the sims. Med det kan man filme meget tættere på. Det er her http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=196123
Det er rigtigt at jeg ikke fik skrevet, da jeg lavede Streets of London. Undskyld :oops: I kan se dem allesammen her http://www.youtube.com/profile?user=pernille01
Neph, det tager i gennemsnit en uges tid, somme tider lidt mere, alt efter hvor meget tid jeg har til at "lege" :) men jo, det tager sin tid :D

Indlæg: 23. apr 2007, 20:49
af Hejren
Trist - men endnu engang kan jeg ikke se din film, Pernille. Jeg ved ikke hvorfor, men YouTube er altså bare ikke gode venner med min "putter". Det er jo især ærgreligt, når jeg ser alle roserne, og jeg er sikker på, at jeg går glip af noget - øv! :longnose:

Indlæg: 24. apr 2007, 08:34
af pernille
Det var godt nok mærkeligt... Hvis det er fordi den stopper derinde, så sæt den på pause og vent lidt, til den har hentet lidt mere. Måske det hjælper?