Hvordan kommer mine huse ind i Frillerup?

Her kan i poste links til jeres huse.
Snakke om hvad i syntes ville være en god ide at få bygget.
I bund og grund snakke om huse i Frillerup.

Hvordan kommer mine huse ind i Frillerup?

Indlægaf Maximads » 16. apr 2007, 19:19

hej jeg vidste ikke hvor dette emne skulle ligge så jeg lagde det bare her.

nu har jeg downloadet frillerup og jeg kan ikke se alle dem der bor der altså deres huse hvordan får jeg dem ind :?: :?:
Mvh

Maximads
Brugeravatar
Maximads
Opdagelses-sim
Opdagelses-sim
 
Indlæg: 300
Tilmeldt: 4. apr 2007, 11:55
Geografisk sted: Et sted i Jylland

Re: huse

Indlægaf wholle » 16. apr 2007, 20:51

Maximads skrev:hej jeg vidste ikke hvor dette emne skulle ligge så jeg lagde det bare her.

nu har jeg downloadet frillerup og jeg kan ikke se alle dem der bor der altså deres huse hvordan får jeg dem ind :?: :?:

Det du nok har downloadet er nabolaget Frillerup, og der er inden huse!
Dem skal du hente bagefter, hvilke huse der er der og hvor de skal ligge kan du se her: http://www.sims2you.dk/phpbb2/viewtopic.php?t=300 der fra er der link til de enkelte huse.
Brugeravatar
wholle
Co-Admin
Co-Admin
 
Indlæg: 1241
Tilmeldt: 2. aug 2005, 09:15
Geografisk sted: Her!

Indlægaf Maximads » 16. apr 2007, 20:59

ok nu har jeg downloadet dem hvad skal jeg så
Mvh

Maximads
Brugeravatar
Maximads
Opdagelses-sim
Opdagelses-sim
 
Indlæg: 300
Tilmeldt: 4. apr 2007, 11:55
Geografisk sted: Et sted i Jylland

Indlægaf Nephisariah » 16. apr 2007, 21:14

Maximads skrev:ok nu har jeg downloadet dem hvad skal jeg så


Prøv at læse det svar som jeg (Nephisariah) gav en anden i samme situation som dig i dette indlæg:

http://www.sims2you.dk/phpBB2/viewtopic.php?t=1826

Håber det kan hjælpe!!

KnazZZ
Nephisariah :wink:
KnazZZ
Billede
Brugeravatar
Nephisariah
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 1302
Tilmeldt: 24. mar 2005, 20:15
Geografisk sted: Randers

Indlægaf Annbirtha » 17. apr 2007, 07:04

Jeg har svaret Maximads flere gange over pb om samme spørgsmål og givet utallige links til hvordan man gør.
Maximads du er nødt til selv at yde lidt for at få det til at virke, med at yde mener jeg at du bliver nødt til at læse de links igennem du har fået, det står der alt sammen, jeg ved godt at nogle indlæg er lidt lange, men du bliver nødt til at læse dem igennem.
De der har skrevet disse indlæg har jo netop forsøgt at få alle detaljer med om hvordan man gør, så jeg kan love dig at alt hvad du behøver at vide står i de links.
Så prøv lige at gøre et nyt forsøg ikke også min ven. :wink:
Brugeravatar
Annbirtha
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 2259
Tilmeldt: 4. jun 2005, 14:51
Geografisk sted: Ålborg

Indlægaf Maximads » 17. apr 2007, 13:08

jaja men nu har jeg downloadet husene men de kommer ikke ind i spillet
Mvh

Maximads
Brugeravatar
Maximads
Opdagelses-sim
Opdagelses-sim
 
Indlæg: 300
Tilmeldt: 4. apr 2007, 11:55
Geografisk sted: Et sted i Jylland

Indlægaf Briher » 17. apr 2007, 16:01

Husene er sims2pack filer. Når de er downloadet skal du dobbeltklikke på dem, så bliver de installeret.
Derefter kan du finde husene i huse-og-grunde spanden, og du skal selv lægge dem ind i nabolaget på deres plads.
Hilsen Briher
___________
http://www.briher.dk
Billede = EA sim side.
Brugeravatar
Briher
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 1631
Tilmeldt: 16. maj 2005, 14:51
Geografisk sted: Århus

Indlægaf Nephisariah » 18. apr 2007, 10:28

Jeg har idag downloaded Frillerup og diverse huse. Til at begynde med havde jeg også problemer med Frillerup...... Jeg mener at jeg kan huske at der står at "Frillerup ligger sig op af det 4. nabolag, men det er ikke helt sandt.... dette gælder faktisk kun indtil Seasons er installeret, fordi her får vi et 4. nabolag med i selve spillet.....

Dette betyder at Frillerup nu vil ligge sig i det 5. nabolag, da det femte nabolag bliver det første brugerlavede nabolag. Det er i det første brugerlavede nabolag Frillerup ligger sig.

Lyder det lidt forvirrende? Det jeg mener er: Istedet for at du spiller i Veronaville, Kildebakkerne og alle de andre, så prøv at opret dit eget selvstændige nabolag, og se hvad der så sker.... Det gør du i hovedmenuen hvor de andre befinder sig.....

Hjælper det ikke så skriv igen... Du må også gerne skrive en pb til mig....

KnazZZ
Nephisariah :wink:
KnazZZ
Billede
Brugeravatar
Nephisariah
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 1302
Tilmeldt: 24. mar 2005, 20:15
Geografisk sted: Randers

Indlægaf Maximads » 18. apr 2007, 18:31

det har jeg overstået men mine huse kommer ikke ind i spillet
dem som jeg har downloadet og mine huse er en internæt genvej
Mvh

Maximads
Brugeravatar
Maximads
Opdagelses-sim
Opdagelses-sim
 
Indlæg: 300
Tilmeldt: 4. apr 2007, 11:55
Geografisk sted: Et sted i Jylland

Indlægaf Annbirtha » 19. apr 2007, 08:34

Den var skisme da ny den der *hehe
Nå men hvis du følger det link Wholle gav dig, kan du længere nede på omtalte link finde de huse der er i Frillerup, her klikker du på KLIK HER og du kommer til den side på EA hvor huset ligger til Download, og her skal du jo bare klikke på Download.
Hvis en grund ikke længere findes på EA's side har Wholle et kartotek over alle grundene, læs om arkivet her:
http://www.sims2you.dk/phpbb2/viewtopic.php?t=2119
Brugeravatar
Annbirtha
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 2259
Tilmeldt: 4. jun 2005, 14:51
Geografisk sted: Ålborg


Tilbage til Frillerup Huse & grunde

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 3 gæster

cron