Problemer med 2 placering af 2 Frillerup grunde

Her kan i pludre om ting der rører sig i Frillerup.
Det kan være problemer eller bare motionering af snakketøjet.

Problemer med 2 placering af 2 Frillerup grunde

Indlægaf Nephisariah » 27. dec 2006, 11:35

Jeg har problemer med at placere 2 Frillerupgrunde. Det drejer sig om:

Frillerup Kro - Yderbyen 23 samt Alberts tårn - Yderbyen 17

Det er som om at selvom grunden i bebygget samt ubebygget er lige store så passer de ikke sammen. Er der andre der har det samme problem eller gør jeg noget forkert. Jeg gør som jeg plejer når jeg skal placerer grundene i Frillerup og har kun problemer med de 2....

Med plejer mener jeg først slette den ubebyggede og dernæst placere den bebyggede (den med huset) ovenpå...

Kan I hjælpe mig? Som sagt er det de eneste jeg har problemer med. Jeg har downloadet alle tilgængelige huse og placeret dem uden problemer.

Det er ikke den eneste gang jeg har haft problemer med netop de to grunde... Virker de ikke?

KnazZZ
Nephisariah :wink:
KnazZZ
Billede
Brugeravatar
Nephisariah
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 1302
Tilmeldt: 24. mar 2005, 20:15
Geografisk sted: Randers

Indlægaf Annbirtha » 27. dec 2006, 12:58

Alberts tårn har også voldt mig problemer, det skyldes sikkert at grunden ikke er bygget der hvor den skal ligge.
Den har en vandpøl udenfor som godt kan ødelægge terrænet, jeg har placeret tårnet et sted hvor der ikke er andre grunde.
Kroen virker fint hos mig :)
Brugeravatar
Annbirtha
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 2259
Tilmeldt: 4. jun 2005, 14:51
Geografisk sted: Ålborg

Indlægaf Nephisariah » 27. dec 2006, 13:33

Annbirtha skrev:Kroen virker fint hos mig :)


Jeg har prøvet og prøvet at få det til at passe. Men det virker som om kroen er for stor også selv om det ikke er tilfældet. Jeg har prøvet fra alle tænkelige vinkler...... Underligt!!

KnazZZ
Nephisariah :wink:
KnazZZ
Billede
Brugeravatar
Nephisariah
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 1302
Tilmeldt: 24. mar 2005, 20:15
Geografisk sted: Randers

Indlægaf Briher » 27. dec 2006, 16:59

Jeg har også haft problemer med et par grunde eller 4.
F.eks. AnnBirthas "Strøget" og "In Stedet" - vist nok Wholles.
Men de har bare fået en placering et sted hvor der ikke var nogle grunde i forvejen. Strøget er godt nok blevet "forvist" til det alm. nabolag 4, for der var ikke nogen tom plads, der var stor nok.
Men alle kan stadigvæk benytte grunden, så problemet er ikke så stort.
Find du bare en plads, hvor de kan lægges :D
Hilsen Briher
___________
http://www.briher.dk
Billede = EA sim side.
Brugeravatar
Briher
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 1631
Tilmeldt: 16. maj 2005, 14:51
Geografisk sted: Århus

Indlægaf Nephisariah » 27. dec 2006, 17:24

Det gør jeg! Tak for hjælpen Briher! Er det ikke andet der skal til, kan vi for min skyld godt låse emnet.

Jeg har fåert det svar jeg ønskede....

Dejligt det ikke kun er mig der har problemer :whistle:

KnazZZ
Nephisariah :wink:
KnazZZ
Billede
Brugeravatar
Nephisariah
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 1302
Tilmeldt: 24. mar 2005, 20:15
Geografisk sted: Randers

Indlægaf Briher » 27. dec 2006, 17:41

Nephisariah skrev:Er det ikke andet der skal til, kan vi for min skyld godt låse emnet.

Det gør jeg så...
Hilsen Briher
___________
http://www.briher.dk
Billede = EA sim side.
Brugeravatar
Briher
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 1631
Tilmeldt: 16. maj 2005, 14:51
Geografisk sted: Århus


Tilbage til Løs snak om Frillerup

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

cron