Grund – hus og simmer - hvordan gør man ?

Her kan i pludre om ting der rører sig i Frillerup.
Det kan være problemer eller bare motionering af snakketøjet.

Grund – hus og simmer - hvordan gør man ?

Indlægaf Stento » 18. aug 2006, 22:34

Hej!
Jeg har et par spørgsmål!

1. Jeg vil meget gerne lave en reservation på et hjørne grund
størrelse 4 x 4 eller er det 40 x 40?
Men hvordan foregår sådan noget?

2. Det hus jeg laver, skal det være møbleret og med simmer i eller skal det være tomt?

3. Hvor får jeg fat i de andres huse og simmer?

Mange hilsner
Stento
Brugeravatar
Stento
Opdagelses-sim
Opdagelses-sim
 
Indlæg: 260
Tilmeldt: 5. aug 2006, 17:21
Geografisk sted: Denmark

Re: Grund – hus og simmer

Indlægaf Dads » 18. aug 2006, 23:15

Stento skrev:1. Jeg vil meget gerne lave en reservation på et hjørne grund
størrelse 4 x 4 eller er det 40 x 40?
Men hvordan foregår sådan noget?

Du skriver en PB (Privat Besked) til Frillen om hvilken grund det er du ønsker at reservere. Læs mere om det her: http://www.sims2you.dk/phpbb2/viewtopic.php?t=302

Stento skrev:2. Det hus jeg laver, skal det være møbleret og med simmer i eller skal det være tomt?

Huset du laver skal hvis jeg husker helt rigtig have en simmer i. Altså en sim-selv af dig, hvor du laver en sim ud efter dit eget udseende, interesser osv. Jeg ved faktisk ikke om det er en regel, at der skal være en simmer i, men det har alle de andre, så det går jeg ud fra :wink:

Stento skrev:3. Hvor får jeg fat i de andres huse og simmer?

Du kan se en liste over alle de huse og offentlige grunde der er blevet uploadet her: http://www.sims2you.dk/phpbb2/viewtopic.php?t=300

Evt. til dit første spørgsmål, så er der også et billede over alle grundende i Frillerup og så kan du se om der er en for dig og derefter se om den er ledig.

Jeg håber det var lidt hjælp ellers siger du bare til :wink:
Billede<- EA Sim Side.
Brugeravatar
Dads
Filosofisk sim
Filosofisk sim
 
Indlæg: 871
Tilmeldt: 29. mar 2005, 17:42
Geografisk sted: Sydfyn

Indlægaf Annbirtha » 19. aug 2006, 08:43

Ja, Dads har besvaret det helt korrekt, med hensyn til om der skal være en Simmer på grunden, må svaret være at det skal der,....hvordan ellers flytte til Frillerup. :Tænker:
Men hvis det er en offentlig grund er det jo en anden sag :D
Stento de fleste af os har prøvet at lave vores huse eller lejligheder så de ser ud som dem vi har i virkeligheden og ligeså med den Sim der bor der, vi kalder Simmen det samme navn som vores Brugernavn, så vi bedre kan kende hinanden.
Du kan vælge at lave hele din Familie eller blot dig selv, og gerne med det rette stjernetegn, og det skader heller ikke at give dig selv lidt skills i det du er god til, men det er absolut ingen betingelse.
En anden god idé er at give din sim både en computer og telefon, så andre kan komme i kontakt med ham. :lol:
På med vanten Stento. :wink:
Brugeravatar
Annbirtha
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 2259
Tilmeldt: 4. jun 2005, 14:51
Geografisk sted: Ålborg

Indlægaf Stento » 19. aug 2006, 12:35

Hej,
Jeg har prøvet at Uploadede mit hus og mine simmer, men der er ikke noget på min EA-side! Hvad gør jeg forkert? :fixcomputer:
Mange hilsner
Stento
Brugeravatar
Stento
Opdagelses-sim
Opdagelses-sim
 
Indlæg: 260
Tilmeldt: 5. aug 2006, 17:21
Geografisk sted: Denmark

Indlægaf Annbirtha » 20. aug 2006, 08:21

Vi oplever tit at der går noget tid før uploaden er der, og selvom spillet måske siger at der er "Timeout" på uploaden, så kommer den alligevel after lidt tid, prøv at lade være med at lukke spillet for hurtigt ned after en upload. :)
Brugeravatar
Annbirtha
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 2259
Tilmeldt: 4. jun 2005, 14:51
Geografisk sted: Ålborg

Indlægaf Stento » 21. aug 2006, 18:55

Hej, Alle!

1. Nu er mit hus Lot. A085, samt mine simmer kommet op på min hjemmeside ved EA. I skal finde Skipp889, det er mig :Vinker:
2. Jeg forstår det ikke, men EA viser en gul trekant, og jeg sværger, jeg har kun brugt EA’s egne objekts, så jeg forstår det ikke?? :dontknow:
3. I skal selv møblere huset, sorry! Men huset ville ellers ikke uploade til EA.
Ude foran huset, ved hoved døren er der nogle krukker med grønne planter i.
Mange hilsner
Stento
Brugeravatar
Stento
Opdagelses-sim
Opdagelses-sim
 
Indlæg: 260
Tilmeldt: 5. aug 2006, 17:21
Geografisk sted: Denmark

Indlægaf Jacob » 21. aug 2006, 19:01

Selvom du ikke bruger hacket objecter i huset medfølger de aligevellet :( Du er nød til at putte dem i en anden mappe og så uploader du huset og så kan du putte dem tilbage i downloads-mappen :wink:
Billede


Jacob Billede
Brugeravatar
Jacob
Filosofisk sim
Filosofisk sim
 
Indlæg: 893
Tilmeldt: 14. jan 2006, 21:00

Indlægaf Stento » 21. aug 2006, 19:12

Jacob skrev:Selvom du ikke bruger hacket objecter i huset medfølger de aligevellet :( Du er nød til at putte dem i en anden mappe og så uploader du huset og så kan du putte dem tilbage i downloads-mappen :wink:


Hej,
Det lyder meget besværligt, sikken et gedemarked for så lidt :roll:
Jeg vil sige, at i må selvom om, om i vil downloade huset, indtil jeg har fundet en løsning på problemet.
Mange hilsner
Stento
Brugeravatar
Stento
Opdagelses-sim
Opdagelses-sim
 
Indlæg: 260
Tilmeldt: 5. aug 2006, 17:21
Geografisk sted: Denmark

Indlægaf Jacob » 21. aug 2006, 19:15

Ja jeg downloader det ikke da vi ingen hacks må have i Frillerup :wink: Men så må vi jo bare vente :P
Billede


Jacob Billede
Brugeravatar
Jacob
Filosofisk sim
Filosofisk sim
 
Indlæg: 893
Tilmeldt: 14. jan 2006, 21:00

Indlægaf Annbirtha » 22. aug 2006, 16:41

Linket til huset er her, hvis man vil:
http://thesims2.ea.com/exchange/lot_det ... _id=415268

Jeg vil Downloade grunden og bruge Sims2packclean installer, på den måde kan jeg jo vælge hvilke hacks jeg vil have ind.
Og sådan kan andre jo også gøre :wink:

Stento kan du ikke ligge dit link ind i din profil til din ea side, således at det fremkommer under WWW knappen, det ville være en stor hjælp :D
Jeg har det lige her til dig:
http://thesims2.ea.com/mysimpage/mysimp ... _id=475728
Brugeravatar
Annbirtha
Moderator
Moderator
 
Indlæg: 2259
Tilmeldt: 4. jun 2005, 14:51
Geografisk sted: Ålborg

Indlægaf Stento » 22. aug 2006, 17:40

Annbirtha skrev:Linket til huset er her, hvis man vil:
http://thesims2.ea.com/exchange/lot_det ... _id=415268

Jeg vil Downloade grunden og bruge Sims2packclean installer, på den måde kan jeg jo vælge hvilke hacks jeg vil have ind.
Og sådan kan andre jo også gøre :wink:

Stento kan du ikke ligge dit link ind i din profil til din ea side, således at det fremkommer under WWW knappen, det ville være en stor hjælp :D
Jeg har det lige her til dig:
http://thesims2.ea.com/mysimpage/mysimp ... _id=475728


Øv! Det here skulle jeg sørme have læst først!! :(
Nu har jeg faktisk fjernet det gamle hus, hvor der var Hack og et gult trekant og sat det samme hus op igen, dog uden Hack.
Men jeg kan jo bare gå ind og hente det igen, det med Hack! og sætte det ind på min side. Så kan i jo selvfølgelig selv bestemme hvilket hus i vil downloade. :P

Linket til huset uden Hack er her:
http://thesims2.ea.com/exchange/lot_det ... _id=415836

Mange hilsner
Stento
Senest rettet af Stento 22. aug 2006, 18:59, rettet i alt 1 gang.
Brugeravatar
Stento
Opdagelses-sim
Opdagelses-sim
 
Indlæg: 260
Tilmeldt: 5. aug 2006, 17:21
Geografisk sted: Denmark

Indlægaf Stento » 22. aug 2006, 18:59

Hej,
Så har jeg også lagt huset op, med Hack!
Så nu kan i jo selv vælge hvilket hus i vil have. Jeg har skrevet, at huset er med Hack.

Her er linket til huset med hack:
http://thesims2.ea.com/exchange/lot_det ... _id=415868

Mange hilsner
Stento
Brugeravatar
Stento
Opdagelses-sim
Opdagelses-sim
 
Indlæg: 260
Tilmeldt: 5. aug 2006, 17:21
Geografisk sted: Denmark

Indlægaf albert » 22. aug 2006, 19:03

har kiggede lidt af det og har fundet disse har:
BENTHAL7 Object wind_heliosmaxis2tileshortwindow2.package44fd95d358b995ed57bbffa8c50113f1
WickedLiLSim Object wind_heliosmaxisshortwindow2.package

også en hel masse DesignModeResource s: ?
Nu er sommeren kommet vi skal ud på mark og sti,
synge sang rundt om bålet og sove i det fri,
vi er seje, vi er rå, det er os der er de blå,
det er derfor vi har uniformen på.!

Profil billedet er venligs udlånt af Hay fra sims2-fun.dk
Brugeravatar
albert
Karriere-sim
Karriere-sim
 
Indlæg: 619
Tilmeldt: 6. okt 2005, 16:01
Geografisk sted: aalborg

Indlægaf Stento » 22. aug 2006, 19:11

albert skrev:har kiggede lidt af det og har fundet disse har:
BENTHAL7 Object wind_heliosmaxis2tileshortwindow2.package44fd95d358b995ed57bbffa8c50113f1
WickedLiLSim Object wind_heliosmaxisshortwindow2.package

også en hel masse DesignModeResource s: ?


Hej,
Jamen det var da godt...og!! :Tænker:
Der er jo ingen der siger at i skal downloade huset med Hack!
Det problem, som jeg har, er at det er ting der følger med EA's objekter, de lægger sig i små biblioteker under EA's ting!
Og jeg vil ikke fjerne dem, for så mister jeg dem jo også i spillet :(
Mange hilsner
Stento
Brugeravatar
Stento
Opdagelses-sim
Opdagelses-sim
 
Indlæg: 260
Tilmeldt: 5. aug 2006, 17:21
Geografisk sted: Denmark

Indlægaf Jacob » 23. aug 2006, 14:11

Jeg har da sorteret de hacks og jeg har flyttet dem til en anden mappe da jeg uploadet mit hus (re-uploadet) og så hittet jeg dem tilbage i downloadsmappen :wink:
Billede


Jacob Billede
Brugeravatar
Jacob
Filosofisk sim
Filosofisk sim
 
Indlæg: 893
Tilmeldt: 14. jan 2006, 21:00

Næste

Tilbage til Løs snak om Frillerup

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 3 gæster

cron