Side 1 af 1

Et spøgelse fra fortiden kigger forbi

Indlæg: 26. nov 2008, 15:01
af Pusserpien
Hej alle sammen

Overvejede om jeg egentlig burde lægge dette indlæg i Præsentation og blev lidt nysgerrig efter om jeg overhovedet var tilmeldt længereBillede Nå men en lille opdatering er vel så på sin plads. Jeg blev færdig som SSA d. 10/10 og med en ret flot eksamens karakter(et 10tal samt et 12 tal) fik job nummer 2 jeg søgte på, og arbejder nu i nattevagt på en apopleksi afdeling (folk med blodpropper i hjernen/hjerneblødning) på Hjørring sygehus. Er selvfølgelig glad for jeg fik et job straks efter endt uddannelse, men der er ikke så meget assistentarbejde i nattevagt, så overvejer at finde noget nyt snarest. Der er sikkert kommet mange nye til som lige nu Billede og tænker "hvem fa'en er er hun??" og ja jeg er altså Frillens kone,alias redaktøren der konstant glimrer ved sit fravær, alias the Pusserpien herself :1wave: Og nu skal jeg så til det igen...at læse "alle indlæg oprettet siden dit sidste besøg"Billede så...vi ses engang til næste år :laughing4:

Re: Et spøgelse fra fortiden kigger forbi

Indlæg: 26. nov 2008, 17:19
af wholle
Pusserpien skrev:Hej alle sammen

Overvejede om jeg egentlig burde lægge dette indlæg i Præsentation og blev lidt nysgerrig efter om jeg overhovedet var tilmeldt længereBillede

Nu finder der jo ikke en udmeld knap i forummet :wink:
Men jeg havde overvejet at spørge Frillen om jeg skulle deaktivere din konto :laughing2:

Nå men en lille opdatering er vel så på sin plads. Jeg blev færdig som SSA d. 10/10 og med en ret flot eksamens karakter(et 10tal samt et 12 tal)

Det var flot :2thumbsup:

og arbejder nu i nattevagt

Hmmm, nattevagt - så har du vel friskbagte rundstykker med hjem til Frillen hver morgen :God idé:

Og nu skal jeg så til det igen...at læse "alle indlæg oprettet siden dit sidste besøg"Billede så...vi ses engang til næste år :laughing4:

Øverst i forummet er der et link hvor der står "Markér fora som værende læste" det klikker du bare på så er dit lille problem løst :wink:

I øvrigt så velkommen tilbage :bigwave:

Re: Et spøgelse fra fortiden kigger forbi

Indlæg: 26. nov 2008, 18:02
af Rose Diva
Hej Pusserpien. Velkommen tilbage :D

Re: Et spøgelse fra fortiden kigger forbi

Indlæg: 26. nov 2008, 19:48
af Annbirtha
Nææææh velkommen tilbage Pusserpien :P , og jeg overvejede da også at flytte dit indlæg til præsentation :laughing2: men det kan man vist ikke når du har skrevet over 900 indlæg vel.
Rigtigt flot eksamens resultat og et kæmpe tillykke med det hele, hvor er det flot at du bare klør på, Frillen må ski da være stolt af sin Pussertøs.
Dejligt at du er tilbage igen :grouphug:

Godt at Wholle kan hjælpe dig, du gør jo bare som alle nye medlemmer egentligt burde gøre, (som Wholle sagde) :
Øverst i forummet er der et link hvor der står "Markér alle fora som værende læste" det klikker du bare på så er dit lille problem løst :wink:

Husk det er ikke pænt at "bumpe" gamle indlæg, gør du det bliver vi nok nødt til at sende dig en løftet pegefinger over din PB
Hjertelig velkommen tilbage min ven, jeg er i dagens anledning stillet op til fotografering for at flage for dig:

Billede